Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник (фото)

Опубліковано: Вівторок, 29 травня 2018 

min
max

У суботу, 26 травня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут урочисто відзначили День останнього дзвоника.

Привітали молодих захисників України керівники області, громадськість, військові, а також їхні близькі та рідні. Із вітальним словом до випускників звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Дорогі ліцеїсти! Ви здобули добрий фундамент і маєте сильний внутрішній стержень задля здобутків в майбутньому. Сміливо дивіться в життя. Пам'ятайте, що за вашою спиною не лише батьки, українська держава, а й величезна історія, в якій є перемоги українського війська та славетна традиція українських воїнів. Будьте горді їхньої слави»,- зазначив Олег Синютка.

Також очільник області звернувся зі словами вдячності до батьків та викладачів навчального закладу та наголосив на важливості єдності усіх українців.

«Ми сьогодні як ніколи повинні стояти пліч-о-пліч, разом, не покладаючи рук, задля сильної та могутньої української держави», - додав Олег Синютка.

Окрім цього, голова Львівської ОДА нагородив кращих ліцеїстів за успіхи у навчанні та спортивні досягнення.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Сьогодні, 31 травня, відбулися урочистості з нагоди випуску ліцеїстів у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Цьогоріч цей навчальний заклад закінчило 134 юних військових. Участь у заході взяв заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів. «Сьогодні...

Переглядів: 997 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник Опубліковано: Субота, 27 травня 2017 У суботу, 27 травня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут урочисто відзначили День останнього дзвоника. Привітали молодих захисників України керівники області, громадськість, військові, а також їхні близькі та рідні. Із вітальним словом до...

Переглядів: 531 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook