Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощання з навчальним роком

Опубліковано: Середа, 30 травня 2018 

min
max

Прощання з навчальним роком для школярів НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» ім. А. Костирки с. Костенів розпочалося у місцевому храмі, де відбувся Молебень до Пресвятої Богородиці  у співслужінні о. Олега Федишина та      о. Степана Духнича. Після завершення спільних молитв священики звернулися до присутніх дітей, педагогів та батьків з вітальними промовами та побажаннями.
    Так само спільно духовні отці відслужили чин панахиди коло пам’ятника полеглим у Другій світовій війні місцевим жителям та пам’ятних знаків на честь Героїв Небесної Сотні і Андрія Костирки.
    Урочистості на шкільному подвір’ї, прикрашеному старшокласниками,  зібрали батьків із різних сіл: Костенева, Білки, Подусова, Новосілки, Брюхович. Випускників 11 класу у загальношкільний стрій вивела з короваєм у руках попід декорованою кульками та стрічками національних кольорів саморобною аркою і вишитими рушниками, які тримали батьки, мама однієї з одинадцятикласниць – М.М.Шпат. Ведучі свята – учениця 7 класу Марія Дуриба та дев’ятикласник Руслан Олійник – запросили до підняття Державного Прапора випускників-одинадцятикласників – Соломію Бурбулевич та Володимира Каськова. Директор НВК С.М.Гавінський  виголосив вітальне слово, у якому водночас і підсумував діяльність навчального закладу за рік. Про результати роботи педагогів та учнів свідчили численні відзнаки, які були вручені на святі.  

       Особлива увага на урочистостях була відведена все-таки випускникам 11 класу: директор НВК вручив їм ще й іменні грамоти за активну участь у роботі учнівського самоврядування (в різноманітних номінаціях: «Фотолітописець  навчального закладу», «Скарбник моральних цінностей», «Креативний режисер», «Завзятий спортсмен»»). З вітаннями та побажаннями до випускників звернулися перша учителька Л.М.Прийма, класний керівник Б.Б.Дзвонік, від імені батьків – Г.В. Каськова. Поетичними словами висловили подяку рідній школі, педагогам та батькам самі випускники, особливо присутнім сподобався жартівливий наказ випускників директорові НВК, виголошений В.Каськовим. На пам'ять про роки навчання десятикласники подарували випускникам сувенірні дзвіночки, а учні 9 класу – поезії. 
    Востаннє у навчальному році шкільний дзвоник пролунав у руках першокласниці Д.Якимів та випускника Н.Живущака.

    Присутні на святі не стримували сліз, коли випускники у супроводі щемливої мелодії під аркою із батьківських вишитих рушників залишили шкільне дружне коло, щоб обрати собі одну із стежин у доросле життя. 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

У НВК с. Костенів вітали матерів У НВК с. Костенів вітали матерів Опубліковано: Четвер, 17 травня 2018         14 травня у НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» ім. А. Костирки с. Костенів відбулося загальношкільне родинне свято на відзначення Свята Матері. Своїх мам, які зійшлися в актовий зал навчального закладу, вітали дошкільнята та учні 1-11 класів.        Зі вступним словом до гостей звернулася заступник...

Переглядів: 274 Коментарів: 0

Відділи освіти

Відвідини духовних та культурних пам’яток міста Глиняни Відвідини духовних та культурних пам’яток міста Глиняни Опубліковано: Понеділок, 07 травня 2018        27 квітня учні та педагоги НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» ім.  А. Костирки   с. Костенів відвідали у своєрідній прощі, яку очолив о. Олег Федишин, м. Глиняни. Перша зупинка була біля пам’ятки народного дерев’яного зодчества ХVІІІ століття – храму Успення Пресвятої Богородиці, відомого Глинянською Чудотворною...

Переглядів: 398 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook