Період публікації:

від

до

Категорія:

Восьмеро студентів львівських вишів отримуватимуть стипендію Верховної Ради

Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 

min
max

Протягом 2018 року 66 студентів (курсантів) вищих навчальних закладів отримуватимуть соціальні стипендії Верховної Ради України. Вони призначені для студентів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.

Серед них – восьмеро студентів львівських вишів. Зокрема, курсант Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Віолетта Аксьоненко, студент Української  академії друкарства Ігор Бересь, студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького Наталія Герез, студентка Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Олександра Жвавець, студентка Національного університету «Львівська політехніка» Надія Ксендзук, студент Львівської національної музичної академії імені М.В. Лисенка Віталій Прусак, студентка Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка Марія Скоропад, студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького Роксолана Штуллер.

Ознайомитися з текстом розпорядження Уряду та повним списком стипендіатів можна за посиланням.

Зазначимо, що пропозиції щодо призначення стипендій надходили від вишів. Стипендія призначається на 1 рік і виплачується додатково до інших стипендій або грантів. Відлік виплат починається з 1 січня 2018 року, тож наразі студенти отримають перерахунок коштів за період, на який розпорядження Уряду ще не набрало чинності. Виплата триватиме до 1 січня 2019 року.

Цьогоріч серед стипендіатів 13 студентів ЗВО I-II рівнів акредитації – вони отримуватимуть 750 гривень. Для студентів ЗВО III-IV рівнів акредитації, а таких наразі 53, виплата становить 900 гривень.

Нагадаємо, що претендувати на отримання такої стипендії можуть діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування (віком до 18 років), особи з їх числа, студенти (курсанти) ЗВО, які на період навчання залишилися без батьків (вік 18-23 роки), та діти з малозабезпечених сімей.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 Студентів Львівщини запрошують до участі у соціальній програмі EducationUA 2019-2020, яка пропонує студентам за допомогою конкурсної основи отримати матеріальну винагороду, показавши свої академічні успіхи. Офіційними організаторами та грантодавцями проєкту є компанії SMMdriver, AutoFrom, KarnoEnergy,...

Переглядів: 1446 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Вони боролись до загину (фото) Вони боролись до загину (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 лютого 2020 29 січня у Лівчицькій спецшколі вшановували події кінця 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров'ю вписали нову героїчну сторінку в історії українського визвольного руху - бій під Крутами. Вчителем Тюк Л.Й. проведено урок пам'яті "Крути - бій за незалежність". Учні переглянули...

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook