Період публікації:

від

до

Категорія:

Стрільці ЛУФК задавали тон на юніорському чемпіонаті

Опубліковано: Понеділок, 11 Червня 2018 

min
max

У м.Львові на стрілецькому комплексі СКА 30 травня – 5 червня 2018р. відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів – стрільців віком до 20 років.

У стрільбі зі спортивного пістолета на 25м (вправа МП-5) чемпіоном України став студент І курсу Львівського училища фізичної культури Юрій Колесник (на фото). Результат Юрія – 585 очків.

У стрільбі зі стандартного пістолета на 25м (МП-10) у Колесника срібна медаль. На одне очко Юрія випередив минулорічний випускник училища Сергій Клещенко. Ще одне «срібло» Колесник виборов у стрільбі змішаних команд з пневматичного пістолета на 10м. Асистувала Юрію одинадцятикласниця училища Соломія Возняк.

У швидкісній стрільбі з пістолета (вправа МП-8) Юрій Колесник – бронзовий призер.

У командних стрільбах у вправах МП-10, МП-8 і ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета на 10м) збірна Львівщини у складі того ж Колесника, Сергія Клещенка та дев’ятикласника Романа Плескуна – триразовий переможець змагань.

Серед дівчат срібною призеркою у стрільбі зі спортивного пістолета стала студентка ІІ курсу Альона Шевченко. У командній першості у цій вправі Альона разом з Соломією Возняк – золоті медалістки.

У стрільбі з пневматичного пістолета Шевченко і Возняк – срібні призерки.

Анастасія Колодяжна (11кл.) у командній стрільбі чемпіонка в ПП-3 та срібна призерка в МП-5.

Другокурсниця Софія Пакліковська стала переможницею у стрільбі з пневматичної гвинтівки. У фіналі Софія на 0,3 очка обійшла киянку Марію Науменко. У командній першості Львівське тріо Софія Пакліковська – Марія Сулик – Вероніка Антощак (всі – учениці ЛУФК) на третьому місці.

Серед юніорів-гвинтівочників збірна Львівщини у складі студентів училища Святослава Гудзого, Андрія Злонкевича та Олега Замико посіла І місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки та другі місця у стрільбі з довільної гвинтівки на 50м та зі стрільби лежачи. У особистій першості хлопці у шестірці кращих.

У стрільбі змішаних команд з пневматичної гвинтівки Олег Замико і Софія Пакліковська перемогли з рекордом України у фіналі, який тепер складає 477 очків. Андрій Кузів (ІІІ курс) і Марія Сулик (10кл.) на ІІІ місці.

У стрільбі по рухомій мішені (вправа ГП-12) чемпіонкою України стала учениця 10 класу училища Крістіна Гілевич. У фіналі Крістіна з рахунком 6:0 обстріляла свою подругу по юніорській збірній Олену Артюхович з Дніпра. У ГП-11а  (змінна швидкість руху мішені) Крістіна – срібна призерка.

Дві срібні нагороди у вправах ГП-11а  і ГП-12 в активі одинадцятикласника Дениса Баблюка.

На загал, учні і студенти училища вибороли на юніорській першості 17 золотих, 13 срібних і 1 бронзову медалі.

P.S. Прикро, але змагання на стрілецькому комплексі СКА стали останніми принаймі у цьому році. Як вже відомо, в ніч на 10 червня на комплексі сталася масштабна пожежа, яка зруйнувала стрілецькі тири, що знаходилися на ІІ і ІІІ поверхах.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Ігор Кізима – чемпіон України зі стрільби по рухомій мішені Ігор Кізима – чемпіон України зі стрільби по рухомій мішені Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 У Львові 26 вересня – 1 жовтня 2019р. у програмі чемпіонату України зі стрільби з пневматичної зброї звання найсильніших розіграли і стрільці по рухомій мішені. У стрільбі по мішені, що рухається із змінною швидкістю (вправа ГП-11а) чемпіоном України став вихованець Львівського училища фізичної культури...

Переглядів: 593 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Європейський медалепад від Павла Коростильова Європейський медалепад від Павла Коростильова Опубліковано: Середа, 25 вересня 2019 8 медалей, в тому числі 3 золотих, 4 срібних і 1 бронзову виборов цьогорічний випускник Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов (на фото) на чемпіонаті Європи з кульової стрільби, який з 14 до 23 вересня 2019р. проходив у м.Болонії (Італія). Павло переміг у стрільбі зі стандартного...

Переглядів: 335 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook