Період публікації:

від

до

Категорія:

У Жовкві масштабно відзначили Міжнародний день захисту дітей (фото)

Опубліковано: Понеділок, 11 Червня 2018 

min
max

Яким було святкування Міжнародного дня захисту дітей в Жовкві? Надзвичайним! Сонячним! Радісним! Пізнавальним! Неочікуваним! Дзвінким! Музичним! Дружелюбним!.. Ну що говорити! Це ж ТВОРЧІСТЬ БЕЗ МЕЖ!!!

Всі старалися, щоб для дітей було організовано багато цікавих атракцій, нагород, пригощань та відкриттів.

Уже стало доброю традицією за підтримки служби у справах дітей Львівської ОДА (нач. Володимир Лис) щорічно у місті Жовкві 1 червня влаштовувати велике дитяче свято, присвячене цій даті.

Працівники Жовківського центру творчості (дир. Ірина Чурій) провели майстер-класи з малярства на склі «Казкове місто» (кер. Ірина Панчишин), з мехенді (розпис хною) (кер. Мар'яна Скебська), з виготовлення браслетів «Чарівні намистинки» (кер. Вікторія Гріц), з виготовлення значків «Будь у тренді» (кер. Катерина Дмитрієнко), з гончарства (кер. Софія Гук), працювала творча майстерня рукоділля (кер. Оксана Кудик), цікаві вікторини пропонували гуртки польської та англійської мов (кер. Галина Керницька та Ірина Притула); тривав музичний марафон, де себе біля мікрофону могли реалізувати всі бажаючі (кер. Анатолій Щурик).

Показові виступи з карате продемонстрували вихованці спортивного клубу «Аскет» (кер. Богдан Голуб).

На міському стадіоні відбувся футбольний турнір відділень футболу спортивних шкіл району, організований Жовківською спортивною школою (дир. Богдан Багрій).

УДЮС та МК (дир. Олександр Вербило) провели в рамках дитячого свята шаховий турнір, долучивши турнір з шашок-64 «Меморіал Героїв ім. Є. Коновальця».

Працівники Жовківської районної бібліотеки (зав. Надія Хомишин) для дітей провели флешмоби «Мрії дітей» та «Мирна країна – щаслива дитина».

Надзвичайно цікавою та азартною була спортивна естафета «Веселі старти» з «Росинкою», яку провели працівники Жовківського центру оздоровлення «Росинка» (дир. Лука Павлюк).

Про права дітей з дітьми говорили начальник та провідний спеціаліст Жовківського РВ ДРАЦС Ірина Мельник та Ольга Семочко.

На завершення свята дітей та жовківчан порадувала виставка старожитніх автомобілів – учасників перегонів «Леополіс гран-прі», яка розвернулася на центральній площі міста.

Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят. Кожна держава зобов’язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок, сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку» у м. Стрию XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку» у м. Стрию Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 1 червня 2017 року в Міському Будинку Культури відбувся XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку». В Фестивалі брали участь діти та молодь з різних куточків України: "Квіти Покуття" з польської субонсьої школи ім. Станіслава Вінценза в Коломиї "Перемишльські...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дитяче свято в Центрі творчості дітей та юнацтва м. Стрия Дитяче свято в Центрі творчості дітей та юнацтва м. Стрия Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 1 червня вчергове прийшло до нас прекрасне дитяче свято – День захисту дітей, яке нагадує дорослим, що малюки мають права, вони повинні жити в світі без насильства, болю і жорстокості. З нагоди цього свята відбувся святковий концерт у міському Центрі творчості дітей та юнацтва. Його директор Марія Жовта...

Переглядів: 535 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook