Період публікації:

від

до

Категорія:

День ерудитів

Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018 

min
max

Ранок 18 квітня розпочався для учнів Воле-Блажівської СЗШ І ст. по-особливому, бо було розпочато його із музичної руханки «То не є проблема» та під девізом ранкової зустрічі:

«Не махай на все рукою,

Не лінуйся, а учись.

Бо чого навчишся в школі,

Знадобиться ще колись!»

 

Учні весело повторювали рухи, зачитували девіз та з особливим теплом заходили в клас.

Опісля, вчитель Пастух Ірина Іванівна провела позакласний захід «Математичний марафон».

Під час заходу учні грали в ігри «Хто швидше?» «Відгадай задумане число» «Весела таблиця» ,«Математичне поле чудес», розгадували ребуси, розв’язували задачі-головоломки, виготовляли аплікації з геометричних фігур.

Інтелектуальна гра «We like and learn English».

Згодом, вчитель англійської мови Кішка Христина Іванівна провела для учнів 1-4 класів інтелектуальна гру «We like and learn English». Метою гри було вдосконалити навички усного мовлення; розвивати інтерес учнів до вивчення іноземної мови шляхом інноваційних методів та форм роботи; виховувати почуття відповідальності, взаємоповаги та співпраці.

Цікаві завдання «Саймон каже», «Гра з м’ячиком», «Допоможи зайчику», «А яка твоя улюблена домашня тваринка?», «Заспівай із нами», «Перейди річку», «Короткі імена», «Пори року»,  наповнені яскравим демонстраційним та роздавальним матеріалом – все це не було для учнів в новинку. Тож вони впевнено трималися: легко й невимушено спілкувалися на англійській мові, дотепно складали цікаві речення та відповідали на запитання вчителя.

Гра пройшла інформативно наповнено, цікаво та результативно.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Музично-літературна вистава "Тарасовими стежками" Музично-літературна вистава "Тарасовими стежками" Опубліковано: Вівторок, 27 березня 2018 З нагоди 204-ї річниці великого українського пророка, патріота України, громадського та політичного діяча, мислителя, поета та художника Тараса Григоровича Шевченка, у Воле - Блажівській СЗШ І ст. відбулась музично-літературна вистава «Тарасовими стежками». До уваги гостей вистави були представлені...

Переглядів: 513 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook