Період публікації:

від

до

Категорія:

Андрій Котельник зустрівся з юними вихованцями Трускавецького «Спортовця»

Опубліковано: Середа, 13 Червня 2018 

min
max

Днями у Трускавецькому спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбулась зустріч вихованців відділення боксу з видатним львівським спортсменом Андрієм Котельником.

Призер Ігор Олімпіади 2000 року, чемпіон Світу у напівсередній ваговій категорії за версією WBA, кавалер Орденів «За заслуги» І, ІІ та ІІІ ступенів під час зустрічі з дітьми розповів про себе, тренування та як зміг досягти високих спортивних результатів, зокрема провів цікавий тренувальний майстер клас з юними боксерами.

Зазначимо, що в ДЮСК «Спортовець», поряд із навчанням та вдосконаленням спортивної майстерності юних спортсменів, значну увагу приділяють їхньому вихованню, формуванню патріотичних почуттів, залученню до ведення здорового способу життя.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відомий український плавець та народний депутат України Денис Силантьєв відвідав Трускавець (фото) Відомий український плавець та народний депутат України Денис Силантьєв відвідав Трускавець (фото) Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 Днями у Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «Спортовець» та в актовому залі НВК «СЗШ № 2 - гімназія» відбулася зустріч з депутатом Верховної Ради України, срібним призером Ігор Олімпіади з плавання Денисом Силантьєвим. У плавальному басейні ДЮСК «Спортовець» Денис Силантьєв презентував...

Переглядів: 894 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook