Період публікації:

від

до

Категорія:

Робота пришкільного мовного табору Скнилівського НВК І-ІІ ступенів

Опубліковано: Понеділок, 18 Червня 2018 

min
max

Гідним завершенням 2017-2018 навчального року дляСкнилівської  школи стало відкриття літнього мовного табору, який працював з 04.06 2018р. по 07.06.2018 року, метою якого було вдосконалення мовної компетентності учнів, підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Його вихованцями стали 50 учнів 5-6 – 7-8-х класів.

Наш шкільний мовний табір – став осередком невимушеної атмосфери, сучасної освіти, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей. Робота педагога була спрямована на розвиток творчих здібностей дітей, можливості створювати власний продукт у вигляді проектів та творчих робіт, та ще й вдосконалювати навички володіння іноземною мовою. Протягом тематичних днів з дітьми проводились різноманітні ігри, квести, майстер-класи, діти  брали участь в конкурсах. Табір “Rainbow”- це чудове місце зустрічі веселих та кмітливих дітей.

04.06.2018 р.відбулось урочисте відкриття пришкільного мовного табору “Rainbow”. Діти разом з вчителем заспівали табірну пісню «The More We Sing Together The Happy We’llbe”»,  а також вивчили пісні-дивізи, склали правила табору та закріпили їх своїми долонями. Учні виготовили емблеми для кожної групи і обрали назви для своїх команд. Цього ж дня був проведений конкурс «Mysummerholidays», у якому діти малювали свої плани на літо на шкільному подвір’ї.

05.06.2018р. “MasterChef”

Цього дня ми проводили кулінарне шоу “MasterChef” такождітипрацювали над проектноюроботою “MyBestRecipe”, ділились рецептами улюбленихстрав. Результатом цього дня був«Biglunch», де діти змогли скуштувати страви з різних команд і оцінити найкращі.

06.06.2018р. “Sportisuseful.”

Цей день ми присвятили спортивним іграм та спорту. З дітьми було проведено інтелектуальні ігри та цікавий квест, що дало можливість дітям продемонструвати свої вподобання в різних видах спорту та дізнатись більше про своїхдрузів по табору.  Потім було проведено ігри «Snakerace», «Healthyandunhealthyfood», які активізували мовний потенціал дітей. Спортивна естафета виявила найспритніших. Наприкінці дня хлопці грали гру «Englishfootball», а дівчатка були активними вболівальниками.

07.06.2018p. Урочисте закриття.

Під час урочистого закриття табору діти брали участь у костюмованій вечірці “Happysummer”, презентували свої костюми та співали англійських пісень. Вчителю англійської мови Мацюжак О.В. вдалося створити святкову та невимушену атмосферу. Діти залюбки грали в рухливі ігри, використовуючи свій мовний потенціал та ділилися враженнями від перебування в таборі.

Сподіваємося, що всі вихованці пришкільного мовного табору не тільки гарно провели час, а й оздоровилися та вдосконалили свої знання з англійської мови.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 871 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook