Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентка Львівського кооперативного коледжу економіки і права здобула друге місце на обласній олімпіаді з історії України (фото)

Опубліковано: Четвер, 21 Червня 2018 

min
max

Нещодавно на базі Екологічного коледжу ЛНАУ відбулася ХХVІІІ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації у Львівській області.

Мета проведення олімпіади – надати можливість талановитим студентам проявити себе, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці, сприяння розвитку інтелектуальних та організаторських здібностей.

Загальна чисельність учасників олімпіади становила понад 46 студентів, які представляли коледжі Львівської області.

Зокрема, Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли Христина Серафин (гр. ПВ(н)-17), Тетяна Шапайко, Анастасія Назар (гр. ПВ(н)-27). До участі в олімпіаді студенток підготувала викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Мирослава Ільчишин.

За результатами ІІ туру олімпіади почесне ІІ місце здобула Христина Серафин.

Адміністрація, педагогічний колектив та студентське самоврядування Львівського кооперативного коледжу економіки і права щиро вітають Христину Серафин та її наставника Мирославу Ільчишин, бажають їй бажаємо творчих успіхів і наукових досягнень.

Зазначимо, що на наступний рік проведення олімпіади планується на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулася ХХІХ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів...

Переглядів: 1015 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели олімпіаду з історії України (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели олімпіаду з історії України (фото) Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 Викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели предметну олімпіаду з історії України серед студентів коледжу. Вивчення та знання подій у різних цивілізаціях протягом віків дає можливість молоді не лише осягнути...

Переглядів: 567 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook