Період публікації:

від

до

Категорія:

З моршинською «Скалою» футболістам ЛУФК не склалося

Опубліковано: П`ятниця, 29 Червня 2018 

min
max

15-22 червня 2018р. у м.Запоріжжі відбувся фінальний турнір юнацького чемпіонату України з футболу серед гравців віком до 16 років, участь у якому в числі восьми найсильніших колективів взяла і команда Львівського училища фізичної культури «УФК-Карпати» (тренери Тарас Павліш і Ігор Артимович).

На першому етапі команди-фіналісти були розподілені на 2 групи, де за круговою системою визначили 4-х півфіналістів, що в подальшому розіграли нагороди чемпіонату.

Суперниками хлопців у групі «А» стали дніпровське «Дніпро», «Шахтар» Донецьк і київська «Зміна-Оболонь».

У першій грі з «Дніпром» команда ЛУФК двічі вела у рахунку, але дві помилки воротаря Андріана Яблонського нівелювали перевагу львів’ян. А на 48хв гри команда пропустила втретє і вже не зуміла вирівняти становище. Отож, прикра поразка 2:3. Голи у нашій команді забили Юрій Раделицький і Сергій Стень.

Другим суперником хлопців була «Зміна-Оболонь». Гра пройшла за переваги команди ЛУФК і закінчилася з рахунком 2:0. Відзначився той же ж Стень, другий – автогол.

Доля матчу з донецьким «Шахтарем» визначилася вже у дебюті зустрічі. На 6хв «гірники» забили прямим ударом з кутового – не обійшлося без помилки воротаря, на цей раз Вячеслава Борисенка, а на 15-ій подвоїли перевагу. Далі гра вирівнялася, але рахунок не змінився.

Отож, ІІІ місце у групі і стикова гра за 5-6 місця з моршинською «Скалою».

«Скала» - добре відомий суперник, адже грає в одній зоні з нашими командами, і проблем з цією командою на попередній стадії змагань хлопці не мали – двічі перемогли 3:0 і 3:2.

Однак, це на цей раз. Вже у першому таймі команда «горіла» 0:3. На початку другого тайму львів’яни один м’яч  відіграли – пенальті реалізував все той же Стень. Але це був останній успіх команди на цьому чемпіонаті. Моршинці ж довели справу до розгрому і перемогли 5:1. Отож, 6 місце і добрий урок для футболістів і тренерів на майбутнє.

А чемпіоном України у цій віковій категорії стала юна зміна київського «Динамо», яка у драматичному вирішальному матчі перемогла донецький «Шахтар» 4:3. Бронзовими призерами чемпіонату стало дніпровське «Дніпро», яке в поєдинку за ІІІ місце переграло київську ДЮСШ №15.

Сьоме місце посіли Львівські «Карпати», восьме – «Зміна-Оболонь».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1236 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 715 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook