Період публікації:

від

до

Категорія:

Підсумки обласного конкурсу «Цікава астрономія» у 2018 році (фото)

Опубліковано: Середа, 04 липня 2018 

min
max

Вже п’ятий рік поспіль КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»  проводить обласний заочний конкурс-вікторину «Цікава астрономія» для школярів, які проявляють інтерес  до природничих наук, астрономії, історії розвитку космонавтики і самостійно протягом двох тижнів опрацьовують інформацію з різних джерел, відповідаючи на 40 поставлених запитань з розділів: «Сонячна система»,  «Всесвіт – наш дім», «Наша планета – Земля», «Дивлюсь я на небо…», «Астрономічні та космічні дослідження».

 У цьогорічному  конкурсі взяли участь  265 учнів  3-8  класів закладів загальної середньої освіти міст та районів області.

 Найбільш активними були школярі: Бродівського, Жовківського, Золочівського, Миколаївського, Перемишлянського,  Сокальського  районів.

 Підсумки підбито у двох вікових групах  3–5 та 6-8 класів. Серед відзначених робіт особливо цікаві  відповіді Юрія Маркевича, учня 5 класу Гранки-Кутівської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району, бездоганно виконана  та оформлена робота Петра Галатина,  учня 8 класу Миколаївської гімназії та  Катерини Коновалець, учениці 5 класу Забузької ЗШ І-ІІІ ст. Сокальського району та багато інших. Підсумковий наказ надіслано всім учасникам конкурсу за наданою електронною адресою (наказ КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» від 15.06.18 р., № 55).

Поряд з тим,  трапляються  роботи з однаковими відповідями  «цілим класом». Частина робіт не містила даних про автора, заклад освіти. Такі роботи журі, відповідно до Умов обласного конкурсу, не розглядає.

Переможці обласного конкурсу «Цікава астрономія» запрошуються до участі у Всеукраїнських конкурсах: «Космічні фантазії», «Зоряний шлях», «Космос.Людина.Духовність»  та заочну аерокосмічну школу «Всесвіт» Національного центру  аерокосмічної освіти молоді ім.О.М.Макарова.

   Інформацію підготувала Х.Топольник, методист КЗ ЛОР "ЛОЦНТТУМ"

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл «Космонавтика в історії людства – народження космічної ери» Круглий стіл «Космонавтика в історії людства – народження космічної ери» Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 З нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнього дня космонавтики вихователь гуртожитку організувала і провела круглий стіл на тему: «Космонавтика в історії людства – народження космічної ери» для студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права, які проживають...

Переглядів: 459 Коментарів: 0

Вища освіта

Платформа ідей Платформа ідей Опубліковано: П`ятниця, 08 лютого 2019 6 лютого 2019 року для вчителів фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти Львівщини відбулися Платформи ідей 3 «П». 92 вчителі взяли участь у майстер-класах: «Найвище місце під небом», «KavysЯ»,  – де? навіщо? і чому?»,  «Про тих, хто породив і може знищити», у тренінгу «Платформа mozaBook...

Переглядів: 218 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook