Період публікації:

від

до

Категорія:

В активі Жанни Наумової три європейські нагороди зі стрільби з лука

Опубліковано: Четвер, 05 липня 2018 

min
max

              Впродовж 26 червня – 1 липня 2018р. у грецькому місті Патрас проходив чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів.

         Серед дівчат-юніорок відразу три нагороди в активі учениці 11 класу Львівського училища фізичної культури Жанни Наумової (на фото). Разом з сумчанкою Євгенією Чибісовою та Олександрою Кукурузяк зі Львова Жанна стала чемпіонкою Європи у командній першості. У фінальній дуелі українки перемогли британок 6:2.

         У стрільбі на особисту першість Жанна поступилася туркені Гульназ Коскун і посіла ІІ місце. Так само і в турнірі змішаних команд українська пара Наумова/Микита Кравчук (Харків) пропустили на першу сходинку нагородного подіуму турецький дует.

         У категорії кадетів чемпіоном Європи став десятикласник училища Олександр Панциру. У фіналі Олександр здолав Даміана Вайса з Нідерландів 6:2.

         Олександр посів також два четвертих місця у командній стрільбі та стрільбі змішаних команд.

         Ще одна десятикласниця Єва Булах посіла 4 місце у командних змаганнях дівчат-кадеток.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook