Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Гірського НВК у міні-пекарні "Еко Татко" с. Шегині

Опубліковано: Четвер, 05 липня 2018 

min
max

28 червня 2018 року учні 6-А, 7 класів Гірського НВК разом із класним керівником В.Ф. Марків, учителем географії М.В. Королік та заступником директора С.П. Кахнич здійснили незабутню подорож до с. Шегині Мостиського р-ну Львівської обл.

Школярі відвідали міні-пекарню «Еко Татко», де було провено захопливий і пізнавальний майстер-клас із випікання хліба з висівками на сироватці у глиняній печі на дровах.

Насамперед усіх учасників поділили на дві команди - «Ранок» та «Денник», між якими  відбулися справжні змагання: хто правильно дасть відповіді на запитання; хто швидше зважить усі інгредієнти;  у кого вдалося  найкраще тісто і т.д.). У цих змаганнях перемогла дружба та всі отримали призи.

Після власноруч замішеного тіста ми мали змогу спекти хліб у печі.

Ще нас пригостили обідом (справжній  козацький куліш, печена картопля зі салом, господарські канапки та чай зі запашних трав).

Смачненько поївши, ми відвідали кордон України з Польщею та ознайомилися із роботою прикордонників.

Поки випікався хліб, діти мали змогу співати в караоке, а спів їх лунав аж до самого кордону.

По завершенню майстер-класу всім учасникам урочисто вручили спечений власноруч хліб та іменні сертифікати.

 Учні, вчителі та батьки змістовно, цікаво, захопливо, креативно та пізнавально провели час! Ми отримали море задоволення, енергії, позитиву!

Бажаємо організаторам (п. Олегу та п. Богдану) нових творчих ідей, успіхів та вдячних відвідувачів. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Всесвітній день обіймів у Миколаївській  гімназії Всесвітній день обіймів у Миколаївській гімназії Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 21 січня – Всесвітній день обіймів розпочався у гімназії під гаслом “Обіймись та посміхнись!” У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. Гімназисти провели веселі перерви, на яких дарували свої обійми однокласникам та вчителям. Цей чудовий день подарував усім гарний...

Переглядів: 600 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 22 січня учні 7 класу разом з класним керівником Стибель Л.Є. провели тематичну лінійку, приурочену Дню Соборності України.Школярі перегорнули ще одну стрічку нашого минулого – боротьбу українського народу за соборність своїх земель, історію створення Української Народної Республіки та Західноукараїнської...

Переглядів: 597 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook