Період публікації:

від

до

Категорія:

Олександр Кривич – мультимедаліст молодіжного чемпіонату України

Опубліковано: Вівторок, 10 липня 2018 

min
max

          У м.Львові 27 червня - 2 липня 2018р. відбувся чемпіонат України з велоперегонів на треку серед молоді віком до 23 років.

         Відразу п’ять медалей , в їх числі дві золотих, виборов на чемпіонаті студент І курсу Львівського училища фізичної культури Олександр Кривич (на фото). Олександр переміг у кейріні (гонка за мотоциклем) та командній гонці переслідування, посів ІІ місце у командному спринті, скретчі та медісоні.

         У командній гонці та медісоні (парна гонка) Олександру асистував його однокурсник Валерій Романенков, а в командному спринті – минулорічний випускник Сергій Білий.

         Цьогорічний випускник Андрій Кожушко став бронзовим призером у скретчі, посів 4 місце у командній гонці та п’яте – у груповій.

         Чемпіонкою України у командній гонці серед жінок стала ще одна цьогорічна випускниця Юлія Бірюкова. У командному спринті Юлія на другому місці.

         За результатами змагань Кривич, Романенков і Бірюкова зарезервували собі міце у збірній України для участі у молодіжному чемпіонаті Європи, який у серпні відбудеться у Італії.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook