Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває висунення шкільних експозицій для участі у Всеукраїнському конкурсі-огляді з історії олімпійського руху

Опубліковано: Четвер, 26 липня 2018 

min
max

Всеукраїнський конкурс-огляд з історії олімпійського руху проводиться Національним олімпійським комітетом України, Олімпійською академією України та науково-методичним журналом «Фізичне виховання в рідній школі» Державного інформаційно-видавничого підприємства видавництво «Педагогічна преса» за сприяння Міністерства освіти і науки України серед загальноосвітніх середніх та спеціалізованих навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ) різних форм власності.

Конкурс проводиться з метою розвитку музеїв, кабінетів, експозицій історії та сучасності олімпійського та спортивного руху у загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ), популяризації їх діяльності серед дітей та підлітків з популяризації олімпійського руху та поширення ідей олімпізму в Україні, виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.

Учасником Конкурсу може стати загальноосвітній середній та/або спеціалізований навчальний заклад (школа, ліцей, гімназія, училище) будь-якої форми власності.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях:

  • І номінація – музеї олімпійського та спортивного руху;
  • ІІ номінація – кабінети олімпійської освіти;
  • ІІІ номінація – олімпійські експозиції (стенди, куточки тощо).

Для участі в конкурсі відділення НОК України у Львівській області до 1 вересня поточного року надсилає матеріали в НОК України.

Матеріали повинні містити розгорнуту довідку про музей, кабінет, експозицію і його фонди з описом тематичних експозицій та додатком фото- та відеоматеріалів, CD або DVD дисків, які всебічно розкривають його діяльність. Довідка друкується на папері А4 шрифтом Times New Roman, шрифт 14, з одинарним міжстроковим інтервалом. Обсяг довідки до 15 сторінок. Фотоматеріали надаються у фотоальбомі не більше 40 файлів, відеоматеріали CD або DVD диски тривалістю не більше 60 хв.

За додатковою інформацією та довідками звертатися до Оксани Вацеби за тел.: (032) 238-48-82; 067-73-12-263.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції відповідних навичок у свої уроки. Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Рада...

Переглядів: 547 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Стан розбудови соціальної інфраструктури на Львівщині розглянули під час селектора із Прем’єром Стан розбудови соціальної інфраструктури на Львівщині розглянули під час селектора із Прем’єром Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 У всіх регіонах України мають запрацювати сто нових шкіл, сто садочків та сто стадіонів. Перелік об’єктів мають сформувати найближчим часом на основі перспективного плану кожної області. Про це сьогодні, 21 січня, йшлося під час селекторної наради із Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком. За...

Переглядів: 646 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook