Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчилися бути активними будівничими України майбутнього (фото)

Опубліковано: Четвер, 23 серпня 2018 

min
max

З 8 по 17 серпня в мальовничому, затишному куточку Франкового краю селі Нагуєвичі Дрогобицького  району було доволі багатолюдно й гамірно – на базі КЗ ЛОР «Нагуєвицька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат» працювала літня профільна школа лідерів учнівського самоврядування Львівщини. 
Цей захід департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації проводить традиційно у серпні, щоб організувати навчання для активістів учнівського самоврядування районів та міст Львівщини. Цьогоріч до них долучилися й представники новостворених об’єднаних територіальних громад області.  
Усього 70 учасників школи лідерства навчалися основам психології, ораторської майстерності, тактики ведення перемовин та дебатів тощо. Для успішного проведення навчання було залучено знаних у професійному середовищі тренерів: Володимира Чупріна (Українська Академія Лідерства, Київ),  Зоряну Зазуляк, Домініку Рослонь та Романа Пасічного (НУ «Львівська політехніка», а  також керівників медіа-проектів Максима Детинченка, Уляну Кропанцеву, Георгія Дехтиренка та Ростислава Пелеха).
У програмі роботи школи також було передбачено ознайомлення з славною історією краю Каменяра. Учасники побували у музеї-садибі Івана Франка, поклали квіти подяки до його пам’ятника.
Чимало часу було відведено формуванню  у молодого громадянина активної громадянської позиції, подоланню у молодіжному середовищі стереотипів, психології налагодження позитивної атмосфери для стосунків, вмінню вибудовувати лінію переговорів та через компроміси і двомовності досягати позитивного результату. 
Через захоплююче навчання, тренінги і власні покрокові перемоги молоді лідери будуть самі досягати успіху ввести  вперед свої команди. Таким чином молоде покоління українців навчатиметься бути успішними та будувати основу для майбутнього самодостатнього суспільства.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook