Період публікації:

від

до

Категорія:

Ватерполісти ЛУФК – переможці Меморіалу Рудольфа Штоффана у Словаччині

Опубліковано: Четвер, 23 серпня 2018 

min
max

У м.Кошице (Словаччина) 19-21 серпня 2018р. відбувся вже XVII за ліком міжнародний турнір «Меморіал Рудольфа Штоффана» з водного поло серед гравців віком до 16 років, участь у якому взяла команда Львівського училища фізичної культури.

Впродовж турніру хлопці провели 5 ігор, отримали 4 перемоги і один матч заграли унічию, набрали 13 очків і посіли І місце.

У складі команди переможцями Меморіалу Рудольфа Штоффана у Кошицах стали Захарій Федорко, Юрій Рак, Володимир Булачек, Владислав Панченяк, Віталій Степанюк (11кл.), Володимир Ліщинський, Олександр Мул, Артемій Петрусенко, Артур Потерейко, Артем Толстіков, Ігор Якубець, Олексій Завальний (10 кл.), Чінгіз Агаджанов, Данило Буць, Арсеній Зелик (9 кл.).

Найкращу результативність під час турніру продемонстрували Чінгіз Агаджанов – один з наймолодших учасників змагань, Віталій Степанюк, Владислав Панченяк. Керував діями команди заслужений тренер України Євген Наумчик.

Результати ігор команди ЛУФК на турнірі: СК «Хорнетс» м.Кошице 10:5, МВЛК «Панегра» м.Мішкольц 8:8, «Динамо» Ужгород 8:4, зб.Литви 10:6, СКП «Модрі драчі» м.Кошице 8:5.

Підсумкове турнірне становище команд:

1. УФК Львів (Україна)

- 13 очків

2. «Панегра» Мішкольц (Угорщина)

- 10

3. «Хорнетс» Кошице (Словаччина)

- 9

4. «Динамо» Ужгород (Україна)

- 9

5. «Модрі драчі» Кошице (Словаччина)

- 3

6. Зб.Литви

- 0

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1214 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook