Період публікації:

від

до

Категорія:

Анастасія Горлова – бронзова призерка чемпіонату світу з веслування

Опубліковано: Понеділок, 27 серпня 2018 

min
max

Вихованка Львівського училища фізичної культури Анастасія Горлова (вип. 2015р.) виборола бронзову медаль на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное, який з 23 до 26 серпня 2018р. проходив у португальському містечку Монтемор-у-Велю.

Разом з полтавкою Марією Кічасовою-Скорик Настя (на фото) посіла ІІІ місце у перегонах на двомісних байдарках на дистанцію 200м.

Цікаво, що переможців фінального заїзду зумів визначити тільки фотофініш: Францішка Вебер/Тіна Дітце (Німеччина) – 37,157сек, Кейла Імрі/Еймі Фішер (Нова Зеландія) – 37,197сек, Кічасова-Скорик/Горлова – 37,294сек, а першу половину дистанції українки лідирували.

Ще один вихованець училища Віталій Вергелес (вип. 2007р.) разом з полтавцем Денисом Камериловим показав шостий результат у перегонах на каное-двійках на 200м. Бронзовий призер бразильської олімпіади Тарас Міщук (вип. 2015р.) разом з хмельничанином Дмитром Янчуком фінішували восьмими на 500м.

Олег Тарновський (вип. 2009р.), який сьогодні представляє Молдову, посів 4 місце у каное-одиночці на 500м і п’яте на 1000м.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Веслувальники Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) вступили у фазу активної підготовки до літнього змагального сезону. Більшість з них проходить її у складах збірних команд України. Так, студентки-другокурсниці Ілона Кушнірук, Іванна Андрухів і Валерія Терета у ці дні знаходяться...

Переглядів: 2036 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування 22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування Опубліковано: Вівторок, 24 грудня 2019 Федерація каное України опублікувала списковий склад національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное на 2020 рік. У списку 22 вихованці Львівського училища фізичної культури. У склад чоловічої збірної увійшли як вже досвідчені спортсмени, такі як бронзовий призер ХХХІ літніх...

Переглядів: 1491 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook