Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс в українсько-польський проект – скористайтесь можливістю підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій чи відносин університет-школа

Опубліковано: Четвер, 06 вересня 2018 

min
max

До 18.00 16 вересня триває збір заявок для участі у проекті  «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».

Мета проекту – підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української вищої школи (жовтень 2018 р. група G) чи орієнтовані на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів з різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти (листопад 2018 р. група H).

Проект передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікро-проектів. Протягом навчання здійснюватиметься синхронний переклад українською мовою.

Заявку слід надсилати на пошту finikov@edupolicy.org.ua

Вона має містити:

  • CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням своїх службових та особистих електронних адрес та телефонів)
  • Мотиваційний лист (з визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту)
  • Інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ВЗО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів.
  • Рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає.

Заповнену анкету за лінком: https://goo.gl/forms/SQje13Iob8giydgL2

Передбачається, що проект реалізовуватиметься наступним чином:

  • на попередньому етапі відбудеться Всеукраїнський конкурс претендентів на участь у проекті (конкурсна комісія включає співорганізаторів проекту з Польщі та України).
  • на першому етапі (в Польщі - Варшава та Краків) відбудеться тренінг (2 тижні) з проблематики відповідних модулів, а після його завершення – серія консультацій та індивідуалізованих зустрічей з представниками академічного менеджменту, органів державного управління, фондів, різноманітних навчальних закладів середньої та професійної освіти,  мас-медіа та соціальних медіа, іншими стейкхолдерами в межах проблематики модулів (2 тижні).
  • на другому етапі (в Україні) учасники проекту за допомоги польських та українських консультантів готують мікро-проекти (як індивідуальні, так і групові) з удосконалення роботи своїх університетів, академічних центрів, або, навіть, всієї системи вищої освіти України в обраних напрямах.
  • підсумком проекту виступає презентація підготовлених мікро-проектів та їх пропозиція Міністерству освіти і науки України, Спілці ректорів ВНЗ, власним університетам на підсумковій конференції в травні 2019 р. (з прикладами презентацій Фази І можна познайомитися на сайті Міжнародного благодійного Фонду «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» (http://www.edupolicy.org.ua/_dx/main_ua/projects_ua/finalized-projects_ua/projectiul/iul-list.html ).

Проект відбувається за підтримки: Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

Його співорганізаторами виступили з польського боку – Варшавський університет, Ягелонський університет, Фундація Artes Liberales, з українського – Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Спілка ректорів вищих навчальних закладів України.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook