Період публікації:

від

до

Категорія:

Першокурсників Львівського кооперативного коледжу економіки і права урочисто посвятили в студенти

Опубліковано: П`ятниця, 07 вересня 2018 

min
max

З нагоди Дня знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права привітали першокурсників з важливою подією в їх житті. Розпочались урочистості, зазвучав гімн. Зі вступним словом виступила директор коледжу (в минулому випускниця коледжу) Наталія Зубко, яка сказала напутнє слово першокурсникам та привітала усіх присутніх із Днем знань, побажала студентам міцного здоров’я та налаштувала їх, не покладаючи рук, працювати на благо рідної держави.

Хвилиною мовчання згадали про студентів коледжу, Героїв АТО та Небесної Сотні, які загинули за неньку-Україну, за наше чисте небо, за наш спокій.

Духовний наставник отець Ігор Дмитерко помолився за колектив та студентів, за мир в Україні. Освятив присутніх і благословив студентів та викладачів на успішний навчальний рік.

Під звуки урочистого маршу було винесено прапори та виголошено клятву.

Привітав колектив, студентство і першокурсників Голова правління Споживспілки Львівської області Михайло Ванівський: «Сердечно вітаю весь педагогічний та студентський колектив коледжу з Днем знань! Щиро зичу міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги, щастя та благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин! Нехай новий навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, стане для всіх часом звершень і перемог на освітянській ниві на благо споживчої кооперації та всієї України».

Також до привітань долучилися заступник голови правління спілки споживчих товариств (в минулому випускник коледжу) Володимир Парфенюк, голова Львівської обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації України, заступники директора, завідуючі відділень, голова об'єднаного профкому та випускники коледжу.

Старшокурсник коледжу Назар Грушка передав символічний студентський квиток та ключ знань представниці перших курсів – Яні Алтуян, побажавши гідно нести ім’я студента та честь коледжу.

Підтримати першокурсників прийшли батьки, рідні та друзі.

Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів і випускників вишу (Людмила Суворова, Христина Костяк, Христина Назаркевич та інші).

Свято організували культорганізатор Роман Голиш та заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко.

Ведучими свята були голова студентського самоврядування Михайло Юркевич і переможниця обласного етапу XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед студентів закладів вищої освіти Львівської області та ІІІ (загальнонаціонального) етапу VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів, міс коледжу 2016 Вікторія Надурак.

Закінчилась посвята молитвою «Боже великий, єдиний...» та пролунав срібноголосий дзвоник, який покликав першокурсників на перше заняття, яке провели куратори.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Опубліковано: Понеділок, 02 вересня 2019 Сьогодні, 2 вересня, у День знань, відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Національного університету «Львівська політехніка». Зазначимо, що цьогоріч на перший курс в університет вступили понад 5 тисяч абітурієнтів. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови Львівської обласної...

Переглядів: 606 Коментарів: 0

Вища освіта

Національний лісотехнічний університет урочисто розпочав новий навчальний рік Національний лісотехнічний університет урочисто розпочав новий навчальний рік Опубліковано: Неділя, 01 вересня 2019 Сьогодні, 1 вересня, відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Національного лісотехнічного університету України. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський. «Від завтра на вас покладається велика відповідальність – здобувати...

Переглядів: 669 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook