Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Першого дзвоника у Золочівському НВК (фото)

Опубліковано: Вівторок, 04 вересня 2018 

min
max

03.09.2018 р. у Золочівському НВК урочисто пролунав школорадісний дзвінок, який оголосив про початок 2018-2019 навчального року разом із ведучими Сухецькою Я.Д. та Захарчук О.В.

Відзначили це свято урочисто, головними персонажами якого були наші першокласники: 1-А (академічний), класний керівник - Завальнюк Галина Іванівна та 1-Е (естетичний) - класний керівник Двірник Наталія Теодорівна.

Перший урок просто неба «Я – українець, я – українка!» проводили наші учні. Авторський вірш « Україні» прочитала Берегуля Катерина, учениця 6 класу. Особливо звучала у виконанні ансамблю «Іскорки радості» композиція« Ми – Україна».

Приємною несподіванкою став для усіх присутніх танцювальний флешмоб «Першовересневі дзвоники», який організувала учителька музичного мистецтва - Чуха Марія Даниїлівна.

Отож, Нова українська школа у дії!

Ми стартували! У рік 100-річчя В.Сухомлинського, автора незабутньої "Школи радості", натхненника багатьох наших школорадісних ідей, зичимо успіхів у всіх починаннях! Сповнені оптимізму, адже продовжуємо пілотувати вже у 2-их класах Державний стандарт початкової освіти. І хоча виклики чималі, ми їх здолаємо! Нехай легким буде 2018-2019 навчальний рік, дорога школорадісна родино!

Яворівська Н.В., педагог-організатор

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 З нагоди вшанування 206 –ї річниці від дня народження великого сина, українського поета, прозаїка, драматурга, борця за незалежність України, з метою розширення знань учнів про життєвий і творчий шлях Т. Шевченка, формування вмінь  працювати в команді, виховання почуття гордості за свою державу в 7 класі...

Переглядів: 1686 Коментарів: 0

Відділи освіти

Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 З 2  по 6  березня 2020 року у Ремезівцівському НВК Золочівського району  проходив тиждень хімії.   Тиждень хімії в школі надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу. Протягом тижня хімії учні мали можливість...

Переглядів: 1376 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook