Період публікації:

від

до

Категорія:

Перший тиждень навчання першокласників у НУШ на Золочівщині

Опубліковано: Четвер, 13 вересня 2018 

min
max

Стартував новий навчальний рік, сповнений змінами та інноваціями. Як же минув перший тиждень навчання першокласників у НУШ на Золочівщині?

Всім відомо, що, відтепер, увага вчителів спрямовується не лише на передачу знань учням, а й на формування в них відповідних навичок. Тож, окрім модельної навчальної програми, на допомогу вчителям-новаторам  існує також багато ігрових прийомів, які  є цікавим доповнення у навчально-виховному процесі.

Тому день для кожного першокласника починався з ранкового кола. Під час якого, діти невимушено спілкувалися, грали в ігри, співали пісні, обговорювали чим займатимуться далі. Цікаві ігри дозволили створити у класі дружню атмосферу, сприяли розвитку сконцентрованості у кожного школяра та допомогли всім учням швидко запам'ятати імена однокласників.  

Більшість уроків першокласників – інтегровані. Тому, діти залюбки  слухали музику та звуки природи, дивилися відеоролики, читали книги за власним вибором, складали Лего та розробляли маршрутний лист до школи, виконували фізичні вправи, малювали школу своєї мрії… Також популярними цього тижня стали уроки просто неба, адже погода була тепла та сонячна.

Індивідуальні мобільні парти надали можливість щодня трішки змінювати звичну картинку класу, що неодмінно позитивно вплинуло на малих школяриків. Адже, саме зараз вони проходять соціально-психологічну адаптацію. Тому практичні психологи шкіл забезпечують психолого-педагогічний супровід першокласників.

Перший тиждень в НУШ залишив багато яскравих вражень...

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1646 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Народну мудрість черпаємо в казках" "Народну мудрість черпаємо в казках" Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального. Щоб ще раз до нього доторкнутися, вихованці дитячого будинку «Рідний дім» разом з вихователькою Петелицькою В.С., музичним керівником Стельмаховичем  Р.В. підготовили Свято «Казки мої улюблені», яке відбулося 6 березня. Також на...

Переглядів: 1532 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook