Період публікації:

від

до

Категорія:

В КЗ ЛОР "Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" відбулися збори трудового колективу

Опубліковано: Четвер, 20 вересня 2018 

min
max

13 вересня в КЗ ЛОР "Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" відбулися збори трудового колективу, в яких узяла участь директор Департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Степанівна Мандзій, яка привітала працівників інституту з початком нового навчального року.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти Почесними грамотами облдержадміністрації було нагороджено   Ярослава Дмитровича Дуду, Марію Іванівну Крайню, Теодора Теодоровича Любицького, Степана Івановича Прончака, Валентину Яківну Романюк, Надію Михайлівну Стефанів, Віру Радіонівну Шаромову. (Розпорядження ЛОДА №872/0/5-18 від 23 серпня 2018)

На зборах вирішили подати клопотання про нагородження завідувача кафедри практичної психології Ігоря Олексійовича Корнієнка медаллю Академії педагогічних наук України «Ушинський К. Д.» за значні досягнення у галузі педагогіки і психології та за особистий внесок у розвиток української освіти.

Також на зборах затвердили склад робочої групи, яка займатиметься укладанням колективного трудового договору. До складу групи увійшли: Галина Віталіївна Занік, Ольга Михайлівна Каличак та Олег Ігорович Гірний.

Учасники зборів вирішили назвати одну з аудиторій іменем Мирослави Василівни Зваричевської, колишньої викладачки інституту,  відомого педагога, автора підручників, великої прихильниці й пропагандистки ідеї дитиноцентризму в школі.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На чай до класного керівника (фото) На чай до класного керівника (фото) Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019 Днями класний керівник та вихователь 7 класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича»  Заціха Н.В. і Лебіщак О.Л. провели зустріч з батьками учнів під назвою «На чай до класного керівника» . У невимушеній дружній обстановці батьки та педагоги обговорювали...

Переглядів: 608 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Батьківські збори Батьківські збори Опубліковано: П`ятниця, 25 жовтня 2019 Сьогодні в ОЗ «Рудківська СЗШ імені В. Жеребного» відбулись батьківські збори,  на яких обговорювалось питання щодо організації харчування учнів, розширення асортименту страв та їх вітамінізація. Батьки прийняли рішення щодо участі у обласному проекті «Заміна технічного обладнання у шкільній їдальні»...

Переглядів: 1594 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook