Період публікації:

від

до

Категорія:

Прагнемо миру

Опубліковано: П`ятниця, 21 вересня 2018 

min
max

За словами М. Тихонова «У кожного, ким би він не був, чим би він не займався, є один борг, який потребує самовідданого й вірного служіння: захищати мир». Учні школи-гімназії ім. М.Шашкевича с. Дуліби в рамках проведення тижня миру своє прагнення демонстрували в різний спосіб, отримали урок державності, громадськості, людяності, патріотизму. Жодна дитина не залишилася байдужою до того, що відбувалося, адже проблема миру в наш буремний час є дуже актуальною.

Своїми малюнками на асфальті школярі довели справжні прагнення та бажання миру. Кожна робота відповідала гаслу конкурсу «Хай буде мир на всій землі».

Активною була загальношкільна акція «Голуб миру». Класні колективи разом з класними керівниками чіпляли символічні голуби з гаслами-закликами на спеціальні стенди. Школярі розуміють, що своїми бажання допоможуть швидше повернути мир.

Справді яскравим, патріотичним, емоційним був загальношкільний флешмоб «Хочемо миру на землі, хочемо хліба на столі», який організували вчителі Біганич О.І. і Кацалай М.Я.

Віримо і сподіваємось, що проведені виховні заходи дали можливість усім ще раз усвідомити, що мир, любов, добро будуть вічними і необхідними.

Немає коментарів

Схожі статті:

Великопосні настанови Великопосні настанови Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Увесь християнський світ схилив голову у скорботі і роздумах про муки і страждання Ісуса Христа. Кожен християнин розуміє і усвідомлює свої дії і вчинки під час Великого посту. Щоб нагадати школярам про піст, звернути увагу на їхню поведінку у навчально-виховному комплексі «Середня ЗОШ-гімназія» ім....

Переглядів: 1645 Коментарів: 0

Відділи освіти

Не можна забути Не можна забути Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 20 лютого – День пам’яті героїв Небесної Сотні. Саме  вони доповнили ряд тих славних, які   боролися за Україну. Цього дня у навчально-виховному комплексі «Середня ЗОШ – гімназія» ім. М.Шашкевича с.Дуліби Стрийського району проведено ряд заходів. Перший урок у всіх класах розпочався хвилиною пам’яті...

Переглядів: 747 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook