Період публікації:

від

до

Категорія:

Дні відкритих дверей в Малій академії наук

Опубліковано: П`ятниця, 21 вересня 2018 

min
max

З метою популяризації роботи Львівської обласної Малої академія наук учнівської молоді  та набору учнів у секції  та гуртки проведено Дні відкритих дверей в МАН.

19 вересня відбулася  зустріч зі вступниками  у відділеннях історії та правознавства Львівської обласної МАН. 
Керівники гуртків ознайомили присутніх з особливостями навчання в МАН та планом роботи на новий навчальний рік.
Своїми досягненнями в МАН та враженнями від навчання поділилися випускники Роман Любунь, Марія Моравська та Христина Руда.

17 вересня у ЛНУ імені Івана Франка відбувся День відкритих дверей в секції інформатики

Керівник секції Ірина Лема та керівники гуртків розповіли про особливості навчання в МАН. 
Випускники секції Софія Петришин, Соломія Леньо та Анастасія Лівочка, студентки Українського католицького університету, подідилися досвідом про те, як вони написавши наукові роботи, стали відомими у всій країні винахідницями та як представляли свої проекти по цілому світу. 

17 вересня 2018 року відбулося перше організаційне заняття  у секції української мови та літератури обласної МАН.

У затишній аудиторії філологічного факультету ЛНУ імені Івана Франка юних манівців привітали голова секції - Любослава Василівна Асіїв, доцент ЛНУ імені Івана Франка, керівник гуртка "Українське мовознавство", яка розповіла про особливості наукової роботи, вказала на напрямки дослідницької діяльності, наголосила на можливостях, які дає МАН для професійного самовизначення.

Керівник гуртка "Теорія літератури" Хомик Тетяна Станіславівна ознайомила присутніх з особливостями цьогорічного навчального процесу, планом роботи секції та гуртка.

Керівник гуртка "Українська мова" Христина Стефанівна Волощак повідомила про зміст роботи гуртка та розповіла про обласний конкурс юних літераторів Львівщини "Весняний легіт", а також літературну студію, яка діє при КЗ ЛОР "Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді".

Своїми враженнями про навчання в МАН поділилася Юстина Ванюк, учениця 11 класу ССЗШ №93 м. Львова. Вона описала свої успішні виступи на конкурсах, які проводить Мала академія, участь в літній гуманітарній школі-таборі в с. Нагуєвичі та ще раз підкреслила, яким багатим та різностороннім є манівське життя. 

 

Отож, з новими силами до підкорення вершин!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

День відкритих дверей у Львівській обласній МАН День відкритих дверей у Львівській обласній МАН Опубліковано: Вівторок, 03 вересня 2019 КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» проводить набір учнів 5-11 класів у секції та гуртки.   День відкритих дверей відбудеться 10 вересня 2019 року о 18.00 в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка (м.Львів, вул.Університетська,1).   Запрошуємо...

Переглядів: 458 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Обласна Мала академія наук запрошує на Дні відкритих дверей! Обласна Мала академія наук запрошує на Дні відкритих дверей! Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді запрошує учнів 5-11 класів та батьків на Дні відкритих дверей у секціях МАН.   Розклад Днів відкритих дверей у секціях Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді   Секція Дата час Місце...

Переглядів: 509 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook