Період публікації:

від

до

Категорія:

Усмішка осені

Опубліковано: Вівторок, 02 жовтня 2018 

min
max

Зі світанку починається день, а з вересня – осінь. Якщо ж подивитися на село  із висоти пташиного польоту, то воно нагадує кольоровий килимок, в якому зібралися всі кольори веселки. Це майстриня Осінь створює небачені ландшафти природи, тим самим прикрашаючи планету Земля. Букетик яскравого осіннього листя чи квітів  неодмінно подарує нам усмішку.

На клумбах застигли в задумі повні махрові жоржини, пахнуть жовтогарячі чорнобривці. усі кольори сонця – ось їхня палітра. Своїм ароматом наповнюють довкілля, а розквітлі троянди красуються посеред квітника.  Трава, струшуючи срібну вранішню росу, оживає із першими променями сонця, а ніжне павутиння бабиного літа сплітає їх із опалим листям. Ледь похитується кущ калини, купаючись у чистих росах. Яскраві грона тішать око і веселять душу. Над селом пролітають журавлі. Вони летять нижче хмар, посилаючи на землю бентежні звуки курликання.

Восени, як завжди, починається й гаряча пора для школярів – навчання. Ось уже декілька років поспіль початок осені означений цікавою подією, що  перетворює осінні дари природи на прекрасні та чудернацькі витвори учнів.  У Верхньостинавському НВК було проведено «Осінній вернісаж». Атмосферу шкільного життя прикрасили яскраві та різноманітні композиції. Діти були зацікавлені у виготовленні та виставленні своїх робіт, а ті, котрі  хочуть щось побачити та перейняти собі на замітку, уважно оглядають і тихо перешіптуються.

За допомогою підручного природного матеріалу, овочів, фруктів і квітів можна творити справжні дива, для цього треба мати лише бажання.

Учні школи та вчителі мали можливість налюбуватися виробами із гарбузів, побачити надзвичайну красу осінніх квітів, оцінити майстерно створені композиції. Та головне – діти однаково щасливі, бо подарували оточенню та й самим собі хвилини радості та захоплення.  Хвилини проведені за спільною творчою роботою, наповнили новим змістом і почуттям дитячі душі.

Ви молодці! Велике вам спасибі!

Немає коментарів

Схожі статті:

«Світ єдиний, хоча і різноманітний» «Світ єдиний, хоча і різноманітний» Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 Фізика – нема на світі більш корисної науки, фізика завжди керує усіма нашими кроками. Природа різноманітна. Всі науки почалися з фізики, бо саме вона –  початок всіх початків, тобто природа! Зв’язки фізики настільки багатогранні, що деколи люди не бачать їх. Фізика - одна з провідних наук природознавства...

Переглядів: 1070 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Мово українська, мово солов’їна!» «Мово українська, мово солов’їна!» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Саме під таким гаслом 21 лютого у Верхньостинавському НВК вчителями-словесниками була проведена лінійка, присвячена відкриттю Декади рідної мови. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад української мови, вшанувати пам’ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні...

Переглядів: 601 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook