Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітян привітали із професійним святом

Опубліковано: Вівторок, 02 жовтня 2018 

min
max

Сьогодні, 2 жовтня, у приміщенні Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Участь у заході взяли представники влади, керівники органів управління освіти, педагоги Львівщини та Луганщини, профспілковий актив.

Із вітальним словом до освітян звернувся голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«Я дякую за те, що у нас є такі вчителі, за вашу щоденну працю, у якій є все – радість за учнів, які досягають висот, і хвилювання за тих дітей, які роблять свої перші помилки, - наголосив Олег Синютка. – Сьогодні друга за чисельністю галузь, яку фінансує Українська держава – це освіта. Україна піклується про своє майбутнє, бо вчителі – це не тільки навчання, це виховання нашої нації. Ми стали на свій шлях, і попереду нас – велике майбутнє, і саме від вас залежить, якою країна буде завтра».

Опісля очільник області вручив державні нагороди – Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «Заслужений працівник культури України» директорові Львівського Будинку вчених Роману Славітичу та доцентові кафедри методики музичного виховання і хорового диригування Дрогобицького державного педагогічного університету імені І. Франка Юрію Добушу, а також присвоїв почесне звання «Заслужений працівник освіти» директорові Ставчанського НВК Степану Бурбану та директорові Підбірцівської школи Роману Рисику.

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти та з нагоди Дня працівників освіти видатних працівників галузі голова Львівської ОДА Олег Синютка нагородив почесними грамотами облдержадміністрації.

Довідково:

День працівників освіти або День учителя – професійне свято працівників освіти України, відзначається щорічно у першу неділю жовтня.

Немає коментарів

Схожі статті:

Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 22.01.2020 року в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» (Мостиської ОТГ) було проведено ряд заходів до Дня Соборності України

Переглядів: 661 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині відзначили освітян На Львівщині відзначили освітян Опубліковано: Понеділок, 30 вересня 2019 Сьогодні, 30 вересня, напередодні Дня працівника освіти, у Львівському національному театрі опери та балету імені С. Крушельницької відбулася урочиста академія. Привітав педагогів перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський. «Щиро вас вітаю із професійним святом. Дякую вам за вашу...

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook