Період публікації:

від

до

Категорія:

День вчителя у Ходорівській ОТГ

Опубліковано: Понеділок, 08 жовтня 2018 

min
max

Незмінно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти.  Мабуть це найулюбленіше свято не тільки самих педагогів, а й учнів. Це день квітів, привітань, яскравих листівок та святкових концертів, які готують школярі. Адже вчителі — це не тільки люди, які викладають науку, вчителі — це наставники молодого покоління, які готують їх до дорослого життя.

В четвер, 4 жовтня, в Палаці культури м.Ходорів відбулися урочистості до Дня вчителя. На святі були присутні представники міської влади,педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Ходорівської ОТГ та запрошені ветерани педагогічної ниви. Із привітальним словом  виступила в.о. Ходорівського міського голови Марія Гавінська. Пані Марія привітала вчителів із святом,побажала усім здоров'я та здійснення усіх мрій. Керівник відділу освіту Н.І.Калинець щиросердечно привітала усіх педагогів із професійним святом. Заступник міського голови  з гуманітарних питань О.В.Мельник звернулася із теплими словами подяки до вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку  та подарувала їм чудовий музичний  твір у своєму виконанні. Квіти від відділу освіти були красивим доповненням до музичного привітання.

  В рамках святкування відбулася цікава  та змістовна презентація книги Петра Шкраб'юка «Попід золоті ворота» про життя та боротьбу із режимом  відомих дисидентів Ігоря та Ірини Калинців . Сам автор та головний герой його книги,почесний мешканець Ходорова,поет Ігор Калинець були присутні у залі та поділилися із  вдячною аудиторією своїми спогадами про процес написання книги. Після презентації книги Гульцьо Л.Р., вчитель української мови ЗЗСО І-ІІІст№2 м. Ходорів, разом із своїми учнями здивувала  Ігоря Калинця виконанням пісні із його далекого дитинства. І автор книги,і головний герой були зворушені теплою атмосферою та гостинністю освітянської родини.

Вихованці Ходорівського центру дитячої та юнацької творчості подарували усім присутнім незабутні хвилини позитиву та гарного настрою. Запальні українські танки вихованок гуртка народного танцю «Вихиляс»,душевні пісні ансамблю «Росинка»(ЗЗСО І-ІІІст№3 ім.Героя України Р. Точина) та вихованців музичної студії Ходорівського ЦДЮТ, нестримні народні мелодії дитячого ансамблю троїстих музик не залишили байдужими нікого із присутніх у святковому залі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Осінні композиції Осінні композиції Опубліковано: Неділя, 13 жовтня 2019 До Дня вчителя учні КЗ ЛОР "Підбузька спеціалізована школа-інтернат мистецького профілю I-III ст. "Мала академія мистецтв імені Е. Миська" готувалися ретельно. Щоб створити святковий настрій своїм вчителям учні підготували цікаві композиції з природніх матеріалів та вітальні листівки.

Переглядів: 754 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День Вчителя День Вчителя Опубліковано: Вівторок, 09 жовтня 2018      Вдячність, шана вам учителі!     У прекрасну пору року, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа  учні привітали  вчительський колектив НВК ім. о. Могильницького  с. Міженець .    Вони подарували для своїх наставників справжнє свято. Педагоги  на короткий час...

Переглядів: 222 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook