Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулися змагання допризовників Дрогобицького району

Опубліковано: П`ятниця, 12 жовтня 2018 

min
max

Осінні змагання допризовників – учнів загальноосвітніх закладів середньої освіти І-ІІІ ступенів Дрогобицького району, організовані відділом освіти районної державної адміністрації, відбулися на базі Лішнянського НВК І-ІІІ ст. Змагання були присвячені Дню захисника України та 76-м роковинам створення УПА. 95 майбутніх воїнів з 19-ти ЗЗСО І-ІІІ ст. змагалися у допризовному чотириборстві.

Найдальше метали гранату юнаки з Грушівської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Богдан Летнянчин). Найвлучнішими у стрільбі з пневматичної гвинтівки були допризовники з Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Ігор Маліш ), найсильнішими у підтягуванні на перекладині стали майбутні захисники з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Іван ), а найвитривалішими у бігу на 1000 метрів стали юнаки з Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст. (учитель Роман Візер) .

Загальнокомандне перше місце вибороли допризовники Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Іван Тимишин). На другому місці учні Довжанського НВК І-ІІІ ст. (учитель Віталій Зубрицький), а третіми стали спортовці з Летнянського НВК І-ІІІ ст. (учитель Ігор Сьорак).

Найкращим в особистому заліку став Юрій Марич - допризовник з Опаківського НВК І-ІІІ ст., який і виграв першість району. Другу та третю сходинки п’єдесталу вибороли Богдан Медвідь з Грушівської СЗШ І-ІІІ ст. та Роман Коростенський з Довжанського НВК І-ІІІ ст..

Добру підготовку і вправність продемонстрували допризовники з Опаківського НВК І-ІІІ ст. (учитель Петро Войтечко), Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Михайло Робур) та Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Михайло Нечипір). 

Немає коментарів

Схожі статті:

Психологічний тренінг для членів районного учнівського парлаенту Психологічний тренінг для членів районного учнівського парлаенту Опубліковано: Середа, 07 листопада 2018 6 листопада у методичному кабінеті відділу освіти Дрогобицької РДА відбувся психологічний тренінг для членів районного учнівського парламенту на тему "Психологія спілкування". Ініціатором проведення тренінгу  була учениця Попелівського НВК І-ІІІ ст., голова районного учнівського парламенту, Ксенія  Костишин....

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Відділи освіти

Семінар класних керівників на базі Музею визвольних змагань українського народу Семінар класних керівників на базі Музею визвольних змагань українського народу Опубліковано: Середа, 07 листопада 2018 У сучасних умовах реформування освітньої системи постає питання щодо нових підходів до організації й змісту виховної діяльності. Важливе місце серед них посідає один з перспективних напрямків сучасної педагогіки - музейна педагогіка. Завдання музейної педагогіки - мудре використання історичної спадщини...

Переглядів: 695 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook