Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкриття навчально-практичного будівельного центру «TRIORA»

Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 

min
max

17 жовтня 2018 року у Львівському вищому професійному училищі дизайну та будівництва  проведена конференція «Використання навчально-практичних центрів для підвищення рівня професійних компетентностей серед випускників ПТНЗ». В роботі конференції взяли участь представники департаменту професійно-технічної освіти МОН України, департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, НМЦ ПТО Львівської та Одеської областей, роботодавців, Кобулетського професійного коледжу «Нова хвиля» (Республіка Грузія), ТОВ «ТРІОРА», бізнес-структур; навчальних закладів будівельного профілю.

 Презентацію Регіонального навчально-практичного будівельного  центру «TRIORA», що відкритий на базі Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва, провів інженер ЛКП ТОВ ПП ЗІП Озарчук Є.О . Ним звернута увага  на застосуванні передових технологій, які  сприяють поліпшенню якості будівельних робіт, підвищенню продуктивності праці, зменшенню витрат матеріалів. Матеріали торгової марки «Triora» мають високий ступінь технологічності, виразності і простоти. Застосування сучасних матеріалів Triora є гарантією успішного оволодіння малярними роботами.

Іларіонова Ніна  Миколаївна  – державний експерт Директорату  професійної освіти Міністерства освіти і науки України  наголосила на  важливості співпраці професійно-технічних закладів з  соціальними партнерами, що сприяє модернізації освіти та впровадженню новітніх технологій у навчально-виробничий процес,  де учні мають можливість оволодіти професійними навиками, що відповідають вимогам сучасної ринкової економіки.

Мандзій Любомира Степанівна - директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відмітила, що одним із найважливіших чинників підвищення якості професійного навчання є адаптація робітників до нових економічних умов і соціального партнерства. Створення навчально-практичних центрів забезпечує умови для підготовки сучасних конкурентоспроможних робітників-будівельників, обізнаних на матеріалах та технологіях, з високою професійною, інформаційною та комунікативною культурою, прагненням постійно вдосконалювати свою професійну майстерність.

Заблоцький  Едуард Ростиславович -  директор філії «Кнауф Гіпс Київ» у Західному регіоні наголосив на позитивних результатах співпраці колективу Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва з соціальними партнерами, значних успіхах колективу  в розвитку   матеріально-технічної бази.  Для учасників конференції був проведений майстер-клас «Декоративне оздоблення матеріалами ТМ «TRIORA».

Керівництво ТОВ ПП «ЗІП» та Львівського ВПУ дизайну та будівництва переконане, що відкриття навчально-практичного будівельного  центру «TRIORA» відіграє позитивну роль в оновленні змісту навчання і практичній підготовці учнів та сприятиме їх успішному майбутньому.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1444 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1413 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook