Період публікації:

від

до

Категорія:

Одинадцятикласники ЛУФК розіграли футбольний трилер

Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 

min
max

У суботу 13 жовтня 2018р. футбольні команди Львівського училища фізичної культури «УФК-Карпати» у іграх 6-го туру чемпіонату України з футболу серед дитячо-юнацьких колективів вищої ліги зустрічалися з футбольною школою львівських «Карпат».

Найпершими свою гру закінчили наймолодші – команда 8 класу. Хлопці перемогли 2:1 і задали позитивний тон для своїх старших товаришів. Двома голами у складі команди відзначився Віктор Ніколаєв (на фото).

У матчі п’ятнадцятирічних (9 кл.) голів забито не було. Активніше розпочали гру «карпатівці», а далі гра вирівнялася. Однак гольових моментів що біля одних воріт, що біля інших так не виникало.

Обидві гри проходили на верхніх полях стадіону «Україна», то ж наші команди грали в гостях.

Команди 10 і 11 класів своїх опонентів приймали у Дублянах на стадіоні аграрного університету.

Десятикласники поступилися 0:2. І перший, і другий голи були забиті після перерви. Рахунок по грі – прикро, але наша команда контр гри супернику запропонувати не змогла.

Справжній футбольний трилер розігрався у матчі сімнадцятирічних. Вже в середині першого тайму наша команда програвала 0:2. Наприкінці тайму Дмитро Івашків один гол відквитав. На початку другої половини зустрічі Юрій Раделицький вирівняв становище і рахунок став 2:2. Однак «карпатівці» знову виходять уперед 3:2. І все ж під завісу гри одинадцятикласники врятувалися від поразки завдяки пенальті, яке «заробив» і реалізував Сергій Стень.

Отож, бойова нічия 3:3 з масою пристрастей і емоцій як від глядачів-батьків, так і від тренерів.

Турнірне становище команд після VI туру (чільні п’ятірки):

U-14 (8 клас):

1. «Скала» Моршин

- 16 очків

2. ФК «Львів»

- 15

3. СДЮШОР Ужгород

- 13

4. «УФК-Карпати»

- 13

5. «Карпати»

- 10

U-15 (9 клас):

1. «Карпати»

- 14

2. «Скала»

- 12

3. ФК «Львів»

- 12

4. «УФК-Карпати»

- 11

5. СДЮШОР Ужгород

- 10

U-16 (10 клас):

1. «Карпати»

- 16

2. ФК «Львів»

- 15

3. «Скала»

- 14

4. «УФК-Карпати»

- 11

5. ДЮСШ Тернопіль

- 10

U-17 (11 клас):

1. «УФК-Карпати»

- 14

2. BRW-BIK Володимир-Волинський

- 12

3. «Карпати»

- 11

4. ФК «Львів»

- 11

5. «Скала»

- 10

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Валентин Горох і Роман Слива отримали шанс у Санжара Валентин Горох і Роман Слива отримали шанс у Санжара Опубліковано: Понеділок, 27 січня 2020 25 січня 2020р. львівські футбольні «Карпати» відправились у Туреччину, де до 15 лютого готуватимуться до весняної частини чемпіонату України. Головний тренер команди Роман Санжар взяв на турецький збір 19 футболістів, в їх числі п’ятеро вихованців Львівського училища фізичної культури: Валентина...

Переглядів: 600 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Гуцуляк забиває – «Карпати» виграють Гуцуляк забиває – «Карпати» виграють Опубліковано: Вівторок, 20 серпня 2019 У матчі IV туру української прем’єр-ліги Львівські «Карпати» на виїзді у Києві 18 серпня 2019р. перемогли донецький «Олімпік» 3:1. Двома забитими м’ячами у складі львів’ян відзначився вихованець Львівського училища фізичної культури Олексій Гуцуляк (вип. 2014р.). Ця перемога, перша у новому чемпіонаті,...

Переглядів: 846 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook