Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія у музей УПА

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max

У день екватору осені, 16 жовтня 2018 року, весь педагогічний колектив з учнями Бережницької початкової школи  їздили до Чукви, у музей УПА!

   Щиро, радо, найкраще, нас зустріла пані Марія Миколаївна Загвойська! З великою любов’ю, старанністю до своєї праці, Вона виклалась перед нами сповна, цікаво, доступно, захоплююче розповідала, пояснювала, демонструвала різні факти про минуле нашої Батьківщини, про її захисників, про важкі часи, які були на цій землі, де ми живемо, ходимо своїми ногами.

   Дуже повчально, розумно, інформаційно багато, з турботою виховувати в учнів позитивно-доброзичливу поведінку у суспільстві, любов до Батьківщини, Марія Миколаївна пояснила, що таке патріотизм, що він повинен вибудовуватись на любові до Батьківщини, повазі до її важкого кровопролитного минулого, пам’яті про події, про людей, які віддали свої життя за щасливу долю України.

    Ми щиро віримо в те, що у майбутньому  не буде таких жахливих часів,  як були, що ми житимемо усі довго та щасливо, у спокої, праці, доброті, ласці Божій та опіці, вдячності, вдосконалюючи кожен сам себе та підтримуючи своїх ближніх, щоб залишити після себе найкращий слід, адже, кожна людина є неповторною, особливою, зі своїми здібностями, талантами, проявами різних психічних станів, тощо.

   Хто є агресивним - допоможіть, розрядіть добрим словом, щоб агресія не знищувала, "не  з’їдала" людину зсередини. А хто є щасливий - черпайте у нього позитив! Вміймо, вчімось, допомагаймо усім бути щасливими, жити наповнено, плідно, цікаво, найкраще!

Немає коментарів

Схожі статті:

Веселі перерви Веселі перерви Опубліковано: Вівторок, 16 квітня 2019  А наші фартушки, виготовлені під час перерв   у  Бережницькій школі, казали дівчатка, що навіть за "мільйон доларів" не продадуть, бо так щиро влюбились у працю своїх рук! А скільки емоцій радісних, щастя від досягнутого результату усі відчули... Фартушки вдались кращими, ніж ми собі уявляли, подарували...

Переглядів: 332 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародний день  водних ресурсів Міжнародний день водних ресурсів Опубліковано: Вівторок, 16 квітня 2019  Друзі, а Ви не призабули, котрого числа був Міжнародний день водних ресурсів? (22 березня). А ми, у Бережницькій школі, добре цей день запам'ятали, закріпили у пам'яті потрійно, отримані знання під час виховної години! Цифра 22 нагадує пару лебедів на воді, така особлива, красива, незвичайна! Впевнена,...

Переглядів: 308 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook