Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок-доповідь«Мені тринадцятий минало»

Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 

min
max

16 жовтня в Бориславській санаторній школі-інтернат  вчитель української мови та літератури Онишко Іванна Ярославівна, цікаво  провела урок-доповідь  у 7-А класі на тему: «Тарас Шевченко. Життєпис поета. Мотиви всеперемагаючого життєлюбства, доброти і любові. Зміна емоційного стану незахищеної дитячої душі у великому складному світі «Мені тринадцятий минало»»

Учні ознайомилися з життям та творчістю Т. Г. Шевченка. Виразно читали вірші у яких оспівується краса рідного краю.

На уроці  діти працювали в малих групах, складали цитатний план-характеристику до образу головного героя,  розігрування ситуацій за ролями, гранування,  мозковий штурм, кросворд.
Урок завершився  поезією Великого Кобзаря « Мені тринадцятий минало»,  який прочитала учениця 7-А класу Христина Шрібак

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Т.Г.Шевченко Т.Г.Шевченко Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 Кобзарем його ми звемо, Так від роду і до роду. Кожний вірш свій і поему  Він присвячував народу. Ці поетичні рядки про нашого Пророка, генія, поета - Т. Г. Шевченка. Люблять поета і вивчають його вірші молодші школярі Міженецького НВК.

Переглядів: 470 Коментарів: 0

Відділи освіти

Всеукраїнський інтернет - конкурс " Безпечний інтернет" Всеукраїнський інтернет - конкурс " Безпечний інтернет" Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 Учні 9-Б класу Бориславської санаторної школи - інтернату І - ІІІ ст. під керівництвом класного керівника Пігур О.М. взяли участь у Всеукраїнському інтернет - конкурсі " Безпечний інтернет" та отримали  призові місця. Конкурс мав за мету об'єднати всіх, хто користується інтернетом, та допомгти  учням ...

Переглядів: 389 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook