Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень інформатики у школі

Опубліковано: Середа, 31 жовтня 2018 

min
max

З 22.10. 2018 р. по 26.10.2018 р. у ЗОШ І-ІІІ ст..№15 було проведено Тиждень інформатики.

У понеділок  відбулася святкова лінійка, на якій було висвітлено сучасні світові здобутки в області інформаційних технологій, проголошені заходи і цікаві події, які відбуватимуться упродовж тижня.

Протягом тижня проведені такі заходи: заочна вікторина « Аукціон знань», виставка ребусів «Дивовижний світ дизайну» (для учнів 5- 9 класів),   конкурс малюнків з інформатики (для учнів 5- 7 класів).

Інтелектуальна гра Брейн-ринг «Незвичайна інформатика» з інформатики

 ( для учнів 6 класу), яка складалась з наступних етапів: організаційного, проведення боїв (1 бій, 2 бій, фінал), підведення підсумків гри. Кожна команда запропонувала назву: 1 команда - «Розумні ноутбуки», 2 команда - «Веселі смайлики» та девіз. Завдання були цікаві та різноманітні. Команди давали відповіді на питання, розгадували загадки, анаграми, ребуси, стереокартинки, складали алгоритми. Вчителі продовжували розвивати пізнавальну активність учнів, пам'ять, уміння аналізувати, логічно мислити, виховували взаємоповагу.

Проведено  гру «Інтелектуальне казино» (для учнів 9 класу).

 «Відеоролик. Великий педагог і сучасність» ( для учнів 8-9 класів), присвячений 100-річчю від дня народження Василя Сухомлинського.

На перервах здійснювався показ відео про безпеку в Інтернеті, проведена вікторина з інформатики «Найрозумніший» для учнів 7 класу, у якій здобули перемогу наступні учні: Іванко Христина, Козар Андрій, Осередчук Марта.

У конкурсі ерудитів «Комп’ютерний світ» (для учнів 4- 5 класів) перемогу здобув учень 4- Б класу Мотрич Богдан.

Конкурс  інформатичних стіннівок « Золотий диск» (для учнів 7- 8 класів), у яких учні відобразили новітні досягнення і перспективи розвитку в області інформатизації суспільства та використання комп’ютера у різних галузях на сучасному етапі. Цікаві та змістовні стіннівки підготували такі учні та класи:

І місце - Лелюк Ірина, учениця 8-А класу

Пістун Яна, учениця 8-А класу

ІІ місце - Гуржій Олег, учень 8-Б класу

ІІІ місце - учні 7 класу.

Кісільова С.В., учитель інформатики, провела відкритий урок  « Файли, папки та операції над ними» у 5 класі.

 Для учнів 8 класів було проведено вікторину з інформатики «Найрозумніший». Захід сприяв розвитку логічного та інформаційного мислення учнів, уважності, спостережливості, поглибленню знань інформатики, формуванню вмінь висловлювати власні думки, прагнення успіху. Переможцями стали наступні учні: Лелюк Ірина, Пістун Яна ( 8-А клас), Гуржій Олег, Геврик Юлія (8-Б клас).

На високому  рівні проведено підсумкове  свято «Подорож до Комп’ютерленду» для учнів 4 класів.

26.10.2018р. на загальношкільній лінійці, присвяченій підведенню підсумків тижня інформатики,  відзначені найбільш  активні та ініціативні  учні, які отримали  грамоти та подяки. Під час проведення предметного  тижня  були  результативно  використані інтерактивні види роботи, що спонукають до розвитку  пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення інформатики.

Немає коментарів

Схожі статті:

Великодня листівка своїми руками… Великодня листівка своїми руками… Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 У наш час немає жодної людини, яка б не переймалася долею бійців. Кожен з нас намагається їх підтримати: хто – матеріально, хто – морально, хто – духовно. Але найдорожча і найцінніша підтримка – дитяча. Упродовж тижня у початкових класах Дрогобицька ЗОШ І-ІІІ ст.№15 працювала Майстерня добра та радості. Учні...

Переглядів: 399 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень інформатики «Комп’ютерний світ» у НРЦ «Левеня» Тиждень інформатики «Комп’ютерний світ» у НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 12 квітня 2019 З 8 по 12 квітня 2019 року у шкільному відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційного центр «Левеня» тривав тиждень інформатики «Комп’ютерний світ», метою якого було поглибити знання учнів з інформатики, розвивати їх творчі та інтелектуальні здібності, формувати...

Переглядів: 1074 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook