Період публікації:

від

до

Категорія:

Незабутній недільний відпочинок

Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018 

min
max

       Ще один незабутній недільний відпочинок учнів опорного закладу "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного Самбірського району Львівської області" у Львові. Спочатку – перегляд вистави «Поліанна» у постановці заньківчан, у якій головна героїня – тринадцятирічна дівчинка - вчить нас у всіх життєвих ситуаціях бачити позитив, вказує простий шлях до щастя: «Завжди радіти!»
        А потім – розваги, різні смаколики. Декому навіть пощастило побачити військово-історичне дійство «Бої за Львів», коли 100 років тому січові стрільці боролися за ЗУНР. 
           Львів, як завжди, дивує, притягує до себе. Скільки ще не розкрито його таємниць. Тож до зустрічі, загадковий Львове!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відпочиваємо!!! Відпочиваємо!!! Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 Після напруженого навчального тижня, учні 5-х класів ОЗ "Рудківська СЗШ" разом з класними керівниками Кушнір М.С., Шимчак Н.Б. та Клюк Л.В. відвідали "Дитячу планету ігор" в м. Львові. Ігри, пустощі та щасливий сміх - все , що протрібно для чудового відпочинку.

Переглядів: 908 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дитячі канікули в Карпатах взимку Дитячі канікули в Карпатах взимку Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 Зима – це та пора, яку з нетерпінням чекає дітвора! Адже тільки взимку можна покататися на санях, лижах, ковзанах, погратися в сніжки, зліпити снігову бабу та безліч іншого. Адже щасливе дитинство – це запорука щастя і здоров'я дорослої людини. Тож подаруйте все це вашим дітям під час зимових канікул,...

Переглядів: 1213 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook