Період публікації:

від

до

Категорія:

У ІІ відділенні НРЦ "Левеня" відбулася спортивно-пізнавальна розвага "Допоможіть Незнайкові"

Опубліковано: Четвер, 08 листопада 2018 

min
max

8 листопада 2018 року в 2-му корпусі Комунального закладу Львівської обласної ради НРЦ «Левеня» відбулась спортивно-пізнавальна розвага «Допоможіть Незнайкові» для дітей старших груп («Жук-сонечко», «Метелик»), яку організували і провели вчителі-дефектологи та інструктор фізкультури.

Метою розваги було повторити та закріпити знання дітей про сенсорні еталони предметів (форму, колір, величину); розвивати увагу, мислення, дрібну моторику, тактильні відчуття, спритність, координацію рухів, просторові уявлення, інтерес до навколишнього середовища, вміння порівнювати і описувати предмети за сенсорними еталонами; сприяти піднесенню позитивного емоційного стану і настрою; виховувати у дошкільнят дружелюбність та взаємодопомогу.

Чи потрібно допомагати іншим? Так, звичайно, адже добро завжди повертається, але цю якість потрібно виховувати ще з дитинства. Ось і Незнайко та його друзі Чомучки, завітавши у гості до вихованців старших груп, переконалися, як діти прагнуть допомогти їм відгадати всі загадки про сенсорні еталони предметів та навчити грати у веселі ігри.

Отже, все розпочалося з легкої розминки з Незнайком. Потім діти грали в цікаві ігри: «Так-ні», «Промінчики сонця», «Чарівний мішечок» та провели естафету «Веселі фігури».

Під час розваги панувала дружня атмосфера. У всіх учасників був пречудовий настрій, а у кого ні – одразу покращився від такої казкової компанії!  Незнайко був дуже вдячний дітям за гостинність та допомогу, тому подарував їм багато повітряних кульок осінніх кольорів. 

Діти поділилися своїми враженнями:

Павло: «Мені дуже-дуже сподобалася розвага. Було так цікаво!»

Олексій: «Мені сподобались усі ігри, а особливо коли ми складали промінці для сонечка та долали перешкоди».

Оленка: «Казковий гість був веселий і гарний, хоча майже не знав форму, колір, величину предметів, але нічого, ми вже його навчили».

Аня: «Незнайку, приходи до нас ще, завжди допоможемо!»

Немає коментарів

Схожі статті:

Cпортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» в НРЦ  «Левеня» Cпортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 3 грудня 2019 року в 2-му корпусі Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася спортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» для дітей старших груп («Соняшник», «Мак»), яку організували і провели вчитель-дефектолог та інструктор з фізкультури. Метою...

Переглядів: 790 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Спортивно-пізнавальна розвага «Веселі козачата» в НРЦ  «Левеня» Спортивно-пізнавальна розвага «Веселі козачата» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 В рамках проекту «Козачата» 17 жовтня 2019 року в ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулась спортивно-пізнавальна розвага «Веселі козачата». Діти із кзадоволенням демонстрували свої знання про козаків, їх побут, традиції. А також приймали...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook