Період публікації:

від

до

Категорія:

День української писемності та мови в Урізькому НВК

Опубліковано: Понеділок, 12 листопада 2018 

min
max

"Ну що б, здавалося, слова..."
Саме з таким гаслом проходив тиждень в Урізькому навчально-виховному комплексі з нагоди Дня української писемності та мови, який щороку відзначаємо 9 листопада.

Низка заходів, проведених у ці дні, не дала нудьгувати нікому. 
Класні колективи проявляли творчі вміння у виготовленні стіннівок. 
Найрозумніші й найкмітливіші мали нагоду позмагатися в інтелектуальній грі "Що? Де? Коли?", яку провела педагог-організатор Галина Михайлівна Лазор. 
Святковий захід зі своїми вихованцями підготувала Галина Йосипівна Квятківська, наголосивши на історичній і духовній важливості рідної мови для кожного українця. Діти вміло розіграли казку Івана Франка "Старе добро забувається", побажавши глядачам у залі, щоб воно (добро) поверталося до всіх сторицею.
9 листопада під керівництвом в.о.директора, вчителя-словесника Лідії Іванівни Калюжної, педагоги та учні зібралися разом для написання XVIII Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності "Крила України". Особливо запало в душу останнє речення тексту: "Головне - усім нам робити свою справу з любов'ю, відчувати політ, і тоді обов'язково мрія здійсниться!"
Бережіть Україну у рідній мові, батьківському слові, материнській пісні, бабусиній казці... І нехай "серце б'ється, ожива, як їх почує..."

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень милосердя й доброти в Попелівському НВК Тиждень милосердя й доброти в Попелівському НВК Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 У Попелівському НВК з 13 по 17 листопада триватиме «Тиждень милосердя й доброти», під час якого будуть проведені різні заходи. Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття , які мають бути постійно присутніми в нашому житті. 13 листопада - у « Всесвітній...

Переглядів: 466 Коментарів: 0

Відділи освіти

Свято української мови в Новокропивницькому НВК Свято української мови в Новокропивницькому НВК Опубліковано: Вівторок, 13 листопада 2018 У Новокропивницькому НВК І -ІІІ ст. 9 листопада відбулося свято до Дня української писемності та мови ”Ну що б, здавалося, слова”, яке підготували вчителі української мови Ірина Мидянка та Ірина Юрчак. Учні читали вірші, звучала українська пісня. Присутні дізналися цікаві факти з історії української...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook