Період публікації:

від

до

Категорія:

Казкова подорож

Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 

min
max

Цьогорічна осінь сприяє мандрівникам. Саме чарівна краса осені  поманила учнів початкових класів Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів у найказковіший  куточок нашої України - місто Львів.  Величні кам’яні леви зустрічали нас  немов казкові вартові. Вони стоять на обороні, захищаючи своє рідне місто – місто Лева.
Згодом свої потаємні двері нам відкрив  Львівський академічний обласний театр ляльок, де із захопленням переглянули виставу-казку «Коза - дереза».
Лялькова історія про витівки дуже вередливої та примхливої Кози, яка оселилася в одній родині та живе наче бариня. Але, замість вдячності, робить всякі капості та ще й налаштовує свого господаря проти всіх членів сім’ї. Зрештою, всі підступи Кози-вередухи грають з нею злий жарт і, звичайно, у котрий раз, добро перемагає зло.
Серцем міста по праву вважають його стару частину. Скільки мільйонів пар ніг щороку проходять відомою Площею Ринок. Ось і ми туди завітали: безліч крамничок, майстерень, які так і манять до себе. Окрасою ж площі, безумовно, залишається Ратуша – справжній львівський Біг-Бен. Оминути цю красу неможливо.
Місто захоплює, чарує. Сьогодні це жива історія, яка простягається вузенькими вуличками з бруківкою. Ця маленька країна шоколаду: чорного, молочного, гарячого, зуміє вмить налаштувати на позитивні думки. Львів варто побачити на власні очі, відчути атмосферу, поринути в ритм казки. І тоді вже не залишиться ніяких сумнівів, що Львів – це любов. 
Скільки теплих думок і спогадів навіює це місто. Напевно, в усьому світі не знайдеться людини, яка б, відвідавши це місто, не захотіла повернутися знову.

Немає коментарів

Схожі статті:

Передзвін Софіївського майдану Передзвін Софіївського майдану Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Свято України, яке відзначають 22 січня - це день проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР, що відбувся 1919 році у Києві на Софіївському майдані. Здійснилася споконвічна мрія українців стати єдиною державою. Ця мрія нас окриляє вже більше як 100 років. Починаючи з 1999 року колектив Великовільшаницької ЗОШ...

Переглядів: 610 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Гідності та Свободи  у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів День Гідності та Свободи у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Вівторок, 26 листопада 2019 Свобода. Гідність. Право людини визначати свій життєвий шлях. Саме це право забрали у нас. Саме в цей день, у різні роки, український народ виходить на майдан. Саме з цього протесту починається відлік нової історії країни, її реального загартування, її справжньої незалежності. День Гідності та Свободи...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook