Період публікації:

від

до

Категорія:

Герої живуть поруч…

Опубліковано: Четвер, 15 листопада 2018 

min
max

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни сьогодні 14.11.2018 в П’ятничанському НВК відбулася зустріч учнів з учасниками бойових дій в зоні АТО.

Учні школи радо вітали земляків, поділилися власними думками про події на Сході України, поставили запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодим захисникам. У свою чергу бійці АТО -  надали учням відверті відповіді, поділився теплими спогадами про роки, передали частинку своєї енергії, мужності й оптимізму.

Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїнів-земляків про нелегкі будні на сході України, в місті Щастя, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Діти задавали питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів. 

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал захисників, їхні прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України. 

Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловила заступник директора школи Ірза Д.О.

Час сплинув непомітно. Майже дві години  діти, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим. Школярі та вчителі поставили гостям багато запитань, залюбки потисли руку героям й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Вони тримають небеса» «Вони тримають небеса» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Флешмоб «Вони тримають небеса», присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні, відбувся сьогодні, 20 лютого, у НВК «П’ятничанський ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ». Провели такий захід, аби віддати данину пам’яті тим, хто віддав своє життя за світле майбутнє України під час трагічних днів лютого 2014 року, згадати...

Переглядів: 662 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Вони тримають небеса» «Вони тримають небеса» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Флешмоб «Вони тримають небеса», присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні, відбувся сьогодні, 20 лютого, у НВК «П’ятничанський ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ». Провели такий захід, аби віддати данину пам’яті тим, хто віддав своє життя за світле майбутнє України під час трагічних днів лютого 2014 року, згадати...

Переглядів: 851 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook