Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагогічний семінар для вчителів історії України

Опубліковано: Четвер, 22 листопада 2018 

min
max

Львівський обласний Будинок учителя спільно з історичним музеєм провів педагогічний семінар для вчителів історії України Львівщини на тему: «Методика проведення інтерактивних уроків на прикладах експозицій історичного музею Львова. Музейна педагогіка».

Сучасний освітній простір характеризується новою парадигмою освіти. Вона заснована на індивідуалізації та диференціації освіти, варіативності та альтернативності освітніх систем, адаптованості до змінних умов соціально-освітнього середовища.

Львівський історичний музей розробив спеціальні освітні програми для різних вікових груп школярів.

Завідувач сектором едукацій Львівського історичного музею Ленцик Наталя Іванівна представила на розгляд методичний матеріал «Дитяче дозвілля в музеї», де описано інтерактивні методи навчання в музеї, такі як:

  • екскурсія-гра;
  • майстер-класи;
  • квести;
  • інтерактивна лекція;
  • інтерактивна екскурсія.

Практичне застосування інтерактивних методів викладання історії України продемонструвало нові засоби проведення змістовних уроків для учнів шкіл.

Семінар пройшов плідно, адже зацікавив вчителів історії новими формами та методами сучасного педагогічного процесу. Після лекцій слухачам було запропоновано екскурсію музеєм для більш глибшого ознайомлення з експозиціями історичного музею.

Немає коментарів

Схожі статті:

Працівникам закладів дошкільної освіти провели семінар щодо значення музичного виховання дітей Працівникам закладів дошкільної освіти провели семінар щодо значення музичного виховання дітей Опубліковано: Вівторок, 02 жовтня 2018 У приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбувся педагогічний семінар для працівників та керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Значення музичного виховання дітей передшкільного віку у закладах дошкільної освіти за Базовим компонентом дошкільної освіти». Семінар провела педагог...

Переглядів: 396 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Просвітницький семінар з елементами тренінгу Просвітницький семінар з елементами тренінгу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 28 лютого в Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського району відбувся інформаційно-просвітницький семінар  з елементами тренінгу  за темою « Формування активної життєвої позиції в умовах НУШ ».   Досвідом роботи ділилась вчителька  англійської мови НУШ, «агент змін» -  Приставська Аліна Леонідівна. Організація...

Переглядів: 1251 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook