Період публікації:

від

до

Категорія:

Лінійка-реквієм «Ангели Майдану» у Полянському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 23 листопада 2018 

min
max

Ще один рік проминув від часу трагічних подій, які відбувалися на Майдані у листопаді 2013 року. Так в історії України з’явилася ще одна «чорна» сторінка, полита кров’ю і густо всіяна смертями переважно молоді України, справжніми патріотами своєї землі.
20 листопада 2018 року учні 10-11 класів Полянського НВК з Ковальською М. В. (класним керівником 10 класу) та Гнатів М. Д. провели лінійку-реквієм «Ангели Майдану». Діти декламували вірші, співали пісні, вшановуючи пам'ять загиблих на Майдані.

                                                    Педагог-організатор
Гнатів М. Д.

Немає коментарів

Схожі статті:

Пам’ятай, Україно, своїх героїв... Пам’ятай, Україно, своїх героїв... Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 15 жовтня 2018 року у Полянському НВК відбувся виховний захід «Пам’ятай, Україно, своїх героїв», присвячений 77 річниці створення УПА. Діти презентували інсценівку «Здобудемо українську державу, або загинемо», розповідали про роль УПА в часи визвольних змагань українського народу за свободу і самостійність,...

Переглядів: 366 Коментарів: 0

Відділи освіти

Мандрівка Львовом Мандрівка Львовом Опубліковано: Понеділок, 24 Червня 2019 21 червня 2019 року учні початкових класів Полянського НВК відвідали м. Львів. Школярі побували на Високому Замку, відвідали музей "Русалка Дністрова" та відпочивали у парку Івана Франка. Діти з захопленням  мандрували вулицями Львова і з приємними враженнями повернулися додому.

Переглядів: 723 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook