Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар «Внутрішня система забезпечення якості освіти» для директорів опорних закладів освіти

Опубліковано: П`ятниця, 23 листопада 2018 

min
max

В обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар для директорів опорних шкіл «Внутрішня система забезпечення якості освіти».

В ході семінару з директорами шкіл спілкувалися Мандзій Любомира Степанівна, директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Товкало Мирослава Ярославівна, заступник директора ЛОІППО, Матяшук Валентина Петрівна, завідувач кафедри освітньої політики  Дуда Орися Дмитрівна, доцент та Сислюк Ірина Петрівна, викладач кафедри освітньої політики ЛОІППО, Клепуц Оксана Миколаївна, учасник проекту з проблем якісної освіти, співмодератор семінару.

Директори опорних закладів освіти мали можливість проговорити проблемні ситуації з директором департаменту освіти і науки Л.Мандзій, що стосується створення комфортних умов для школярів 1 класу в рамках формування НУШ.

Мирослава Товкало занурила директорів у середовище формування внутрішньої системи  забезпечення якісної освіти. Закцентувала їх увагу на виробленні платформенної основи у напрямках управлінської та педагогічної діяльності, освітнього  середовища та здобувачів освіти.

Зацікавлено і творчо працювали директори у чотирьох фокус-групах за напрямками оцінювання:

- управлінської діяльності керівних працівників закладів освіти

-  педагогічної діяльності педагогічних працівників ЗО

- освітнього середовища

- здобувачів освіти.

Директори опорних закладів освіти у кожній фокус-групі напрацювали  індикатори та джерела до кожного з критеріїв  в рамках стандартних вимог напрямків оцінки діяльності учасників освітнього процесу.

Пропозиції директорів опорних шкіл скеровано до Державної служби якості освіти з метою підготовки методичних рекомендації формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Немає коментарів

Схожі статті:

Лепбук «My Family” Лепбук «My Family” Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Лепбук «My Family” Незамітно пролетів час і нушенята КЗ ЛОР Бориславської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. завершили вивчення ще однієї теми з англійської мови «My Family”. Підсумковий урок , який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І.пройшов весело та жваво. Для кращого...

Переглядів: 784 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 Тиждень в нушенят Бориславської санаторної школи-інтернат виявився дуже цікавим, бо вивчали дуже багато цікавого про воду і її значення у природі та житті людини. Класний керівник Пехів Роксолана Тарасівна розказала казку «Подорож краплинки» . Разом з першокласниками відтворили цю подорож, у вигляді...

Переглядів: 704 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook