Період публікації:

від

до

Категорія:

Тринадцятирічна Яна Чучмарьова – дворазова срібна лауреатка стрілецьких «Олімпійських надій»

Опубліковано: П`ятниця, 23 листопада 2018 

min
max

У м.Нітрі (Словаччина) 16-18 листопада 2018р. відбулися традиційні міжнародні змагання «Олімпійські надії» зі стрільби з пневматичної зброї за участю молодих стрільців з 10 країн Східної та Центральної Європи, в тому числі України.

У перший день змагань учасники виборювали призи Голови міста Нітри в категоріях юніорів (вік до 20 років) та кадетів (до 18 років).

У стрільбі з пневматичного пістолета срібною призеркою «Олімпійських надій» серед дівчат-юніорок стала учениця 8 класу Львівського училища фізичної культури, тринадцятирічна Яна Чучмарьова (на фото). Результат Яни у фіналі 230,8 очків. Цьогорічна випускниця училища Соломія Возняк посіла 7 місце.

У командній першості Яна Чучмарьова у складі збірної України-І на першому місці. Соломія Возняк, яка виступала за збірну-ІІ, – на другому.

Першокурсник Гліб Кігітов показав п’ятий результат у особистій першості, а разом з десятикласником Романом Плескуном та Ігорем Соловеєм з Херсону став срібним призером у командних змаганнях.

Серед юніорів-гвинтівочників студент ІІ курсу Святослав Гудзий на 4 місці, третьокурсник Олег Замико – на шостому, Андрій Злонкевич, також ІІІ курс, - на одинадцятому. Однокурсниця Замика і Злонкевича Софія Пакліковська серед дівчат сьома. У командній першості Гудзий, Злонкевич, Пакліковська – бронзові призери.

Другого дня турніру і юніори, і кадети змагались разом за нагороди меморіалу Йозефа Ковача.

І знову Яна Чучмарьова – срібна лауреатка! Переможниці Вікторії Егрі з Угорщини Яна поступилася лише 0,8 очка. Анастасія Колодяжна (вип. 2018р.) посіла 7 місце, Соломія Возняк – п’ятнадцяте.

Серед хлопців Гліб Кігітов на 6 місці. У кваліфікації Гліб набрав гросмейстерську суму – 580 очків. Роман Плескун на 12 місці.

Серед гвинтівочників найкраще виступила Софія Пакліковська, яка посіла 9 місце.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 993 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 986 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook