Період публікації:

від

до

Категорія:

Розв’язування олімпіадних задач з інформаційних технологій та дистанційне навчання у середовищі Hnomio

Опубліковано: П`ятниця, 23 листопада 2018 

min
max

20 листопада 2018р. в Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів інформатики на тему: «Розв’язування олімпіадних задач з інформаційних технологій та дистанційне навчання у середовищі www.gnomio.com".
Учитель інформатики Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Олійник Б.П. продемонстрував власні розробки електронного курсу для організації дистанційного навчання, які включають: створення електронних ресурсів та розміщення у дистанційному середовищі з використанням gnomio.com; налаштування окремих елементів курсу та оформлення його зовнішнього вигляду; ефективної комунікації, та зворотнього зв’язку; використання різних методів вимірювання для оцінювання рівня сформованості в учнів основних груп компетентностей. 

Учитель інформатики Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Михайлишин Л.В. розкрила основні педагогічні, психологічні, методологічні аспекти організації дистанційного профільного навчання; можливості та перспективні напрямки використання дистанційного навчання в навчально-виховному процесі; технології створення дистанційних курсів; організації ефективної комунікації учнів та педагогів у дистанційному режимі; забезпечення оцінювання навчальних досягнень учнів із допомогою системи дистанційного навчання gnomio.com.

Учитель інформатики Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Мельник Б.М. показала алгоритм розв’язку 3-х задач з розділу Excel, ознайомила слухачів з різними видами функцій та їх призначенням, а також продемонструвала спеціальні функції, що автоматично здійснюють переведення числа з десяткової в шістнадцяткову систему.
Учитель інформатики Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. Шаваровська Г. О. підготувала олімпіадну задачу з розділу Access, де продемонструвала облік замовлень клієнтів для обліку виконання таких послуг, як фотодрук, фото на документи, створення художнього фото, реставрація старих фото та інші.  Вчитель  практично показала, як створювати первинні та вторинні ключі, таблиці та зв’язки між ними, різні види запитів, форм та звітів.
Методист РМК Володимир Мурин ознайомив з підсумками і проблемами проведення районного етапу олімпіади з інформатики, Міжнародного конкурсу "Бобер 2018". 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 З нагоди вшанування 206 –ї річниці від дня народження великого сина, українського поета, прозаїка, драматурга, борця за незалежність України, з метою розширення знань учнів про життєвий і творчий шлях Т. Шевченка, формування вмінь  працювати в команді, виховання почуття гордості за свою державу в 7 класі...

Переглядів: 1697 Коментарів: 0

Відділи освіти

Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 З 2  по 6  березня 2020 року у Ремезівцівському НВК Золочівського району  проходив тиждень хімії.   Тиждень хімії в школі надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу. Протягом тижня хімії учні мали можливість...

Переглядів: 1387 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook