Період публікації:

від

до

Категорія:

Районний фестиваль духовної пісні «Струни душі»

Опубліковано: П`ятниця, 23 листопада 2018 

min
max

22 листопада в Дрогобицькому районному народному домі відбувся V фестиваль духовної пісні «Струни душі», присвячений 25-літтю Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ та 100-річчю утворення Західноукраїнської Народної Республіки. .
Метою фестивалю було не лише відзначення цих визначних дат, а й виховання дітей засобами хорового співу, прилучення їх до традицій церковного співу, до виконання національно-патріотичних пісень, розвиток та підтримка талантів не лише серед учнів, а й педагогів -керівників шкільних хорових колективів, розширення  кола учасників  фестивалю духовноїпісні.
Розпочався захід з виконання Державного Гімну України  та поблагословення о.Василя Полянка. З вітальним словом до учасників фестивалю звернувся протієрей Андрій Бунь, голова Комісії у справах молоді. Він зачитав вітальне звернення від єпископа Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, владики Ярослава Приріза, привітав та поблагословив усіх присутніх. Учасників фестивалю також вітали начальник відділу освіти Іван Стецко, голова районної ради Михайло Сікора, заступник голови Дрогобицької РДА Володимир Ханас, депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації Профспілки працівників освіти, Ольга Грицик.
У фестивалі взяли участь хорові колективи Лішнянського НВК, Летнянського НВК, Попелівського НВК, Нижньогаївського НВК, Підбузького НВК, Доброгостівської, Меденицької, Уличненської, Рихтицької, Сторонянської, Михайлевицької, Старокропивницької шкіл.
Усі учасники фестивалю отримали грамоти від єпископа та подарунки від відділу освіти  - різдвяні ялинки для своїх навчальних закладів .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 «Шевченко – наш. Він для усіх століть!» - під такою назвою проходив фестиваль учнівської творчості у Мишлятицькому НВК Мостиського району, присвячений 206 річниці від дня народження Великого Кобзаря. Тарас Григорович Шевченко є завжди сучасним, а його твори доречними та актуальними. «Заповіт» поета став...

Переглядів: 1972 Коментарів: 0

Відділи освіти

Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 З метою підтримки творчо обдарованої молоді, створення умов для реалізації її здібностей, виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу департаментом освіти і науки Дніпропетровської...

Переглядів: 819 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook