Період публікації:

від

до

Категорія:

Про проведення обласного семінару викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання перукарського профілю

Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 

min
max

22 листопада 2018 року на базі Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання і дизайну м.Львова відбувся обласний семінар викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання перукарського профілю на тему: «Реалізація компетентнісного підходу у процесі навчання і виховання майбутніх фахівців перукарського профілю у закладах професійної освіти».

У семінарі взяли участь: адміністрація Міжрегіонального центру ПТО ХМД м.Львова, методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Сердюк Г.Є., 25 викладачів та майстри виробничого навчання із 10 ЗП(ПТО) області, які навчають своїх учнів перукарського мистецтва.

Керівником семінару була методист вищої категорії НМЦ ПТО у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна.

Привітав учасників семінару директор Міжрегіонального центру ПТО ХМД м.Львова Вороняк Роман Михайлович та розповів про здобутки учнівського та педагогічного колективу, зупинився на проблемах і перспективах  підготовки професій перукарського профілю.

За планом роботи проведено:

  1. Майстер-клас з виконання «Жіночої модельної стрижки».

Провела  викладач Міжрегіонального центру ПТО ХМД м. Львова Хрін Христина Іванівна.

2. Презентація проведення уроків теоретичного  навчання з теми «Стрижки».

 Провела. викладач Міжрегіонального центру ПТО ХМД м. Львова Півтораніс Надія Ярославівна.

3. Майстер-клас з виконання «Гала-зачіски з елементами постижерних виробів».

Провели майстри виробничого навчання Міжрегіонального центру ПТО ХМД м. Львова Наконечна Людмила Олександрівна, Горнецька Василина Романівна.

4. Майстер-клас з виконання фантазійної зачіски з елементами постижерних виробів.

Провела викладач Міжрегіонального центру ПТО ХМД м. Львова Руснак Олена Вікторівна.

5. Показ колекції жіночих модельних зачісок з постижерними виробами.

Провели майстри виробничого навчання Міжрегіонального центру ПТО ХМД м. Львова.

6. Тенденцїі розвитку перукарського мистецтва в Україні та світі.

Результати проведення ХХІ Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу, який відбувся 4-5 листопада 2018 року у м.Києві.

Доповіла міжнародний сертифікований суддя з перукарського мистецтва, двохразовий призер чемпіонату світу з перукарської майстерності Зінченко Людмила Романівна.

Окрім того під час семінару педагогічні працівники активно ділились власним досвідом роботи,обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи.

Також гості мали можливість ознайомитись з навчально-методичною базою Міжрегіонального центру ПТО ХМД м.Львова.

Підведення підсумків семінару показало, що захід виявився цікавим та результативним.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1484 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1447 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook