Період публікації:

від

до

Категорія:

Обласний семінар-практикум «Новітні технології в закладах ресторанного господарства»

Опубліковано: Понеділок, 03 грудня 2018 

min
max

29 листопада 2018 року на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся обласний семінар-практикум «Новітні технології в закладах ресторанного господарства», організатор семінару Рик О.М., методист Навчально-методичного центру у Львівській області, підготували – викладачі циклової комісії викладачів та майстрів виробничого навчання технологічного профілю під керівництвом голови циклової комісії Федьків Н.В.  

З вітальним словом від Львівського професійного коледжу виступила заступник директора з навчально-методичної роботи Скоробагата М.Т.

Викладач Гарбарчук Т.О. виступила з доповіддю «Нові технології в приготуванні страв». Викладач ознайомила слухачів з новими способами теплової обробки такими, як папільот, сувід, деглясування та інші, а також розповіла про нові харчові додатки до страв і нові тенденції приготуванні соусів та інших страв.

Викладач Трохим Г.М. виступила з доповіддю «Локаворство – новий напрям в кулінарії». Вона зупинилась на таких питаннях, як локальна продукція, нові продукти – новий вектор в кулінарії, функціональні продукти харчування, харчова синергія.

З доповіддю «Нові види устаткування закладів ресторанного господарства» виступила викладач Федьків Н.В. Слухачі семінару ознайомились з таким сучасним обладнанням, як пакоджети, термомікси, нові види грилів та інше, було наголошено на необхідності включення нових видів обладнання до навчальних планів і програм.

«Сучасні напрями в підборі посуду для подачі різних груп страв» розкрила доповідач Слаба Г.М. У її виступі було представлено різні види сучасного посуду, в тому числі креативного посуду для подачі страв, а також призначення цього посуду.

Доповідач Прейма І.М. ознайомила слухачів з головними положеннями розробки і впровадження системи НАССР. Учасники семінару ознайомились з такими питаннями, як головні положення розробки і впровадження системи, загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами згідно з нормативними документами, а також з програмою-передумовою НАССР.

З питанням «Застосування інноваційних інтернет-технологій в закладах ресторанного господарства» виступила викладач Музика Н.В. Вона ознайомила присутніх з можливістю використання інтернет-технологій, 3-D технологій для створення нових страв, а також для організації роботи в ресторанах.  

Семінар закінчився презентацією міні-закусок у верінах, створених руками студентів групи ТХ-2.33 під керівництвом майстра виробничого навчання Стахів М. М. та викладачів Боровської Г.А., Кабан Г.М., Гарбарчук Т.О. Були представлені закуски: «Оселедець під мусом», «Мус буряковий з сиром», «Морквявий мус», «Пате з грибів на брускеті», «Комплімент шефа (курка на шпажці)», «Брускета з сирно-горіховим кремом», «Роли вітамінні», «Роли кабачкові», «Такос з оселедцем», «Мільдей з лососем», «Закуска гуцульська» та інші.

Семінар-практикум «Новітні технології в закладах ресторанного господарства» отримав високу оцінку серед викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти Львівщини.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1484 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1447 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook