Період публікації:

від

до

Категорія:

У військовому ліцеї імені Героїв Крут відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 

min
max

Сьогодні, 4 грудня, у Військовому ліцеї імені Героїв Крут відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Збройних Сил України.

З професійним святом ліцеїстів та військовослужбовців привітала директор департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

«Щаслива, що маю нагоду привітати Вас з цим Днем, адже саме він є символом відродження української армії. І я вірю, що в подальшому цей стрімкий розвиток не зупиниться. Бажаю Вам усім здоров’я, мудрості, Божого благословення, радості і незламності духу. Бо лише разом однією великою українською родиною ми зможемо захистити і навести лад у нашій державі», - зазначила під час виступу директор департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Додатково в межах святкування Тижня Збройних Сил України львівський ліцей приймав гостей з Волині та Луганщини. Керівник навчального закладу, полковник Юрій Гусар зазначив, що навчальний заклад цього року реалізував давно задумані плани щодо обміну досвідом між викладачами та ліцеїстами навчальних закладів інших областей України.

Також серед почесних гостей святкування були герої України, учасники АТО та духівництва. Найкращих ліцеїстів, педагогів та вихователів було нагороджено грамотами та подячними листами.

Немає коментарів

Схожі статті:

Заходи до Дня Збройних сил України в НРЦ  «Левеня» Заходи до Дня Збройних сил України в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 "Збройні сили України - Слава, гордість, міць країни..." Під таким гаслом 6 грудня 2019 року відбулися заходи, присвячені Дню Збройних сил України. Вихованці Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" малювали малюнки, виготовляли стінгазети та лепбуки,...

Переглядів: 830 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 909 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook