Період публікації:

від

до

Категорія:

Бінарний урок в школі Марії Покрови (фото)

Опубліковано: Четвер, 06 грудня 2018 

min
max

У вівторок, 4 грудня, у 8 класі школи Марії Покрови проведено бінарний урок. Тема уроку "Історичний портрет гетьмана Петра Конашевича - Сагайдачного". Було поєднано два предмети - історію України та розвиток мовлення.

Вчителі Наталія Томащук і Тетяна Ладика цікаво і доступно подали новий матеріал, використовуючи наочність і презентацію.

Дітям пояснили значення слів з пісні про Сагайдачного, а на закріплення виготовили буклети. Вчителі пояснили дітям, що таке буклет. Учнів зацікавив буклет про першого гетьмана Дмитра Байду.

Урок був насиченим і пізнавальним. Діти пригадали екскурсію до Академії сухопутних військ ім.П.Сагайдачного, з цікавістю вивчали фото флагмана українського флоту - фрегату "Гетьман Сагайдачний".

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 938 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Бінарний урок в школі Маріїї Покрови (фото) Бінарний урок в школі Маріїї Покрови (фото) Опубліковано: Понеділок, 09 грудня 2019 У 9 класі відбувся бінарний урок  з історії України і зарубіжної літератури на тему «Іван Мазепа в історії та зарубіжній літературі». Його організували та провели вчитель історії  Наталія Томащук і вчитель зарубіжної літератури Тетяна Ладика. Вчителі логічно продумали кожну хвилину уроку, де учні з задоволенням...

Переглядів: 760 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook