Період публікації:

від

до

Категорія:

Проект "Людина починається з добра"

Опубліковано: Середа, 12 грудня 2018 

min
max

5 грудня, 2018 р. у КЗ ЛОР «Підгірцівська спецшкола-інтернат І-ІІІ ст.» у рамках проекту «Людина починається з добра» було проведено годину доброти «Душі осердя – милосердя», яка була приурочена до Дня волонтера.
Щиро вдячні волонтерам громадської організації «Добросії», м. Стрия, які завітали цього дня до нашої школи. Їхня жертовність, радість, щирість і доброта запалили вогник у дитячих душах, спонукали замислитися, що кожне серце покликане до милосердя, має чим поділитися і кого зігріти.
Дякуємо дітям та дорослим, які долучилися до акції «Вклонюся, воїне, тобі»: тим, хто допомагав волонтерам готувати енергетичні батончики, хто готував домашнє печиво, писав листи, малював малюнки, виготовляв сувеніри та листівки, плів шкарпетки та поділився продуктами харчування.
Дякуємо всім, хто жертвував своїм часом, комфортом та матеріальними ресурсами. Дякуємо всім за молитовну підтримку і просимо продовжувати молитву за наших солдатів, волонтерів та перемогу!
Хай вас усіх благословить Господь!

Немає коментарів

Схожі статті:

Прем'єра фільму "Незламні" Прем'єра фільму "Незламні" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Сьогодні діти нашої школи разом із педагогами Гладій З. Л. та Чижмар О. П. мали змогу побувати на презентації кінострічки "Незламні", о. Михайла Гределя. Фільм "Незламні" - короткометражний художній iсторико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, що розгортаються у місті Городку на...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" для 5 класу підготувала і провела психолог Щих М.Б. У неформальній обстановці учні, за чашкою чаю, відповідали на питання вікторини, анкети "Яким повинен бути сучасний вчитель", розігрували різні ситуації, а також вітали своїх педагогів.

Переглядів: 491 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook